Her kan du finde en lækker opskrift på nachos med kylling og ost. Det er dejlig nemt at lave, og så smager det virkelig godt! Jeg serverer altid en god hjemmelavet guacamole til sammen med salsa og creme fraiche.

Nachos i ovn med kylling

Opskrift på nachos med kylling og ost

Det er virkelig simpelt at lave, og det smager virkelig godt! Der er rigtig mange, der spiser nachos til lækker mexikansk mad eller blot som det er. Nachos fungerer som en god forret, frokost, som tilbehør eller blot som en snack.

Grunden til at jeg laver nachos med kylling er, at det så mætter en smule mere, end hvis der ikke var kylling i. Du kan sagtens undlade kyllingen, hvis du bare vil have nachos med ost.

Prøv også disse opskrifter:
Hjemmelavet guacamole | Quesadillas med kylling | Chili con carne

Nachos i ovn

Jeg tilberede mine nachos i ovn så de osten smelter og bliver let gylden. Kyllingen steger jeg først på panden, og her er det vigtigt den ikke får for meget. Den kommer jo også i ovnen, og her vil vi ikke risikere den bliver tør.

Jeg bruger selv en god cheddar ost, og ofte køber jeg en blok, som jeg selv river. Du kan også sagtens købe ost, der allerede er revet - det gør det lidt nemmere. Du kan også sagtens bruge mozzarella ost, hvis du foretrækker det. Sørg for at bruge en revet mozzarella, da den friske godt kan blive for våd til de sprøde nachos.

ikon piskeris Chestnut

Nachos med kylling

2 personer
Holdbarhed: 1 dag
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 25 min

Ingredienser

  • 2 kyllingebryster
  • 185 g tortillachips 1 pose
  • 150 g cheddarost
  • 1-2 jalapeños friske eller fra glas

Serveres med

Sådan gør du
 

  • Steg kyllingebryst på panden.
  • Skær kylling i skiver eller riv med to gafler.
  • Fordel halvdelen af tortillachips på en bradepande og fordel halvdelen af osten og kyllingen.
  • Lav endnu et lag med tortillachips, ost og kylling samt top med jalapenos.
  • Kom det i ovnen ved 200 grader i cirka 10-15 minutter, eller indtil osten er smeltet.
  • Server med guacamole, salsa og creme fraiche.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 783 kcal | Kulhydrater: 65 g | Protein: 58 g | Fedt: 29 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Tip til opskriften!

  • Du kan enten bruge friske jalapenos eller dem på glas. Ligesom de også godt kan undlades.
  • Salsa kan købes færdig på glas i enten en mild, medium eller stærk version. Du kan også lave en frisk hjemmelavet tomatsalsa.

Tilbehør til nachos

Som tilbehør til nachos serverer jeg en hjemmelavet guacamole, en salsa og creme fraiche. Det er det klassiske tilbehør til nachos.

💭 Spørgsmål og svar til opskriften

Hvordan laver man nachos med kylling og ost?

Det er egentlig ret simpelt at lave, og så smager det lækkert. Helt kort steget du noget kylling og skærer det i små stykker. Så fordeler du tortillachips, ost og kylling i to lag på en bradepande. Top med jalapenos og server med guacamole, salsa og creme fraiche.

Hvilken slags ost til nachos?

Du skal bruge en ost, der er egnet til at smelte. Jeg bruger selv en god cheddarost, men der er også mange, der bruger mozzarella. En kombination af de to oste er også en god ide.

Er nachos sunde?

Det vil jeg ikke sige, at de er. Der er noget kylling i, der giver en god mæthed, men man spiser også en del tortillachips med smeltet ost.

Hvad består nachos af?

Det består helt simpelt af tortillachips og ost. Jeg har dog lavet denne portion med kylling, da det giver en smule mere mæthed.

Hvad kan man spise sammen med nachos?

Det er lækkert at spise salsa, creme fraiche og en god guacamole til. Så er der noget godt at dyppe dine nachos i.

Nachos med kylling og ost
Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften