• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Ølbraiserede kalvekæber med bagte rodfrugter og æblesalsa

    Udgivet: okt 16, 2013 · Opdateret: maj 6, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    bcfca o

    Mit første møde med svinekæber glemmer jeg ikke, jeg var meget skeptisk inden jeg smagte på sagerne, men det viste sig at det var sindsygt og lækkert og vildt mørt. Så jeg blev enig med mig selv om at det ville jeg også selv lave en dag. Jeg faldt så over nogle kalvekæber i stedet for, og de blev helt ligeså lækre og møre. De ølbraiserede kalvekæber er lækker simremad og passer så godt til efterår/vintermånederne. Jeg serverede nogle bagte rodfrugter til og en rigtig lækker æblesalsa som gjorde det rigtig godt sammen med kalvekæberne.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Ølbraiserede kalvekæber med bagte rodfrugter og æblesalsa

    Opskrift af Louise Dam
    2 personer
    Forb. tid 15 minutter min
    Samlet tid 5 timer t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 4 kalvekæber
    • 1 øl
    • 2 Gulerødder
    • 2 skalotteløg
    • ½ liter kalve/oksefond, kan laves af bouillonterninger
    • 1 lille dåse tomatpuré, 70 g
    • 1 dl æblecidereddike
    • 3-4 fed hvidløg
    • Olie til stegning

    Sådan gør du
     

    • Rens kalvekæberne for sener og krydr dem med salt.
    • Skræl gulerødderne og skær dem i grove skiver.
    • Skalotteløgene pilles og skæres i kvarte.
    • Brun kæberne i en gryde med lidt olie.
    • Tilsæt gulerødder, skalotteløg, hvidløgsfed (tryk dem lige en gang med en kniv), tomatpuré, æblecidereddike, øl og fond.
    • Lad det småsimre i cirka 4-5 timer.
    • Tag kødet op af gryden. Med en stavblender blendes grøntsagerne så saucen bliver helt ensartet.
    • Lad saucen koge godt ind og læg så kødet tilbage i saucen.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 797 kcal | Kulhydrater: 6 g | Protein: 69 g | Fedt: 55 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Ølbraiserede kalvekæber
    Ølbraiserede kalvekæber
    Bagte rødbeder, pastinak og gulerødder
    Æblesalsa

    Skrevet af: Louise DamÆbler, Gulerødder, Hvidløg, Kalvekæber, Øl, Pastinak, Rødbeder, SkalotteløgKategori: Aftensmad, Efterår, Oksekød, Simremad, Tilbehør til aftensmaden, Vinter

    Følg mig på Instagram
    « Laks i cremet rød karrysauce
    Blød og skøn chokoladeis »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Janne

      oktober 17, 2013 at 11:32 am

      Det ser meget lækkert ud :)

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788