Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Ølbraiserede kalvekæber med bagte rodfrugter og æblesalsa

Udgivet: 16. okt 2013 · Opdateret: 6. maj 2021

 
bcfca o

Mit første møde med svinekæber glemmer jeg ikke, jeg var meget skeptisk inden jeg smagte på sagerne, men det viste sig at det var sindsygt og lækkert og vildt mørt. Så jeg blev enig med mig selv om at det ville jeg også selv lave en dag. Jeg faldt så over nogle kalvekæber i stedet for, og de blev helt ligeså lækre og møre. De ølbraiserede kalvekæber er lækker simremad og passer så godt til efterår/vintermånederne. Jeg serverede nogle bagte rodfrugter til og en rigtig lækker æblesalsa som gjorde det rigtig godt sammen med kalvekæberne.

piskeris Grullo

Ølbraiserede kalvekæber med bagte rodfrugter og æblesalsa

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 15 minutter min
Samlet tid 5 timer t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 4 kalvekæber
  • 1 øl
  • 2 Gulerødder
  • 2 skalotteløg
  • ½ liter kalve/oksefond, kan laves af bouillonterninger
  • 1 lille dåse tomatpuré, 70 g
  • 1 dl (reklamelink)æblecidereddike
  • 3-4 fed hvidløg
  • Olie til stegning

Sådan gør du
 

  • Rens kalvekæberne for sener og krydr dem med salt.
  • Skræl gulerødderne og skær dem i grove skiver.
  • Skalotteløgene pilles og skæres i kvarte.
  • Brun kæberne i en gryde med lidt olie.
  • Tilsæt gulerødder, skalotteløg, hvidløgsfed (tryk dem lige en gang med en kniv), tomatpuré, æblecidereddike, øl og fond.
  • Lad det småsimre i cirka 4-5 timer.
  • Tag kødet op af gryden. Med en stavblender blendes grøntsagerne så saucen bliver helt ensartet.
  • Lad saucen koge godt ind og læg så kødet tilbage i saucen.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 797 kcal | Kulhydrater: 6 g | Protein: 69 g | Fedt: 55 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Ølbraiserede kalvekæber
Ølbraiserede kalvekæber
Bagte rødbeder, pastinak og gulerødder
Æblesalsa

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Janne skriver

    oktober 17, 2013 at 11:32 am

    Det ser meget lækkert ud :)

    Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required