• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Fødselsdag

    Cheesecake-brownie med hindbærskum

    Udgivet: nov 13, 2011 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    cheesecake browniemedhindb c arskum

    Denne vildt lækre cheesecake-brownie er fra bogen The Hummingbird Bakery, og den er sindsygt lækker. Jeg havde bagt den til mine kollegaer på arbejdet da jeg havde fødselsdag, og de var alle helt vilde med kagen - og så er den da også bare virkelig fin med det lyserøde skum.

    ikon piskeris Chestnut

    Cheesecake-brownie med hindbærskum

    18 stk.
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 3 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Browniebund

    • 300 g mørk chokolade
    • 300 g smør
    • 375 g flormelis
    • 4,5 æg
    • 150 g hvedemel

    Cheesecakefyld

    • 600 g flødeost f.eks. Philadelphia ikke light
    • 225 g flormelis
    • 2,25 tsk vaniljeessens
    • 3 æg
    • Hindbærflødeskum
    • 4,5 dl piskefløde
    • 150 g flormelis
    • 225 g hindbær fra frost optøede

    Pynt

    • Evt. friske hindbær

    Sådan gør du
     

    Browniebund

    • Forvarm ovnen til 150 grader varmluft.
    • Hak chokoladen groft og smelt den over et vandbad eller i mikrovnen.
    • Pisk smør og sukker sammen.
    • Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt imellem hvert æg.
    • Sigt melet og rør det i dejen lidt ad gangen. Pisk ved høj hastighed til dejen er helt jævn.
    • Hæld langsomt den smeltede chokolade i dejen og bland det godt sammen.
    • Beklæd en bradepande med bagepapir, hæld dejen heri og glat overfladen godt.

    Cheesecakefyld

    • Pisk flødeost, flormelis og vaniljeessens sammen.
    • Tilsæt æggene et ad gangen. Pisk imellem hvert æg.
    • Pisk til massen er let og cremet og smør den oven på browniebunden.
    • Glat overfladen godt ud og bag kagen i cirka 35-40 minutter, eller til den er fast og let gylden i kanten.
    • Lad kagen afkøle helt, dæk den til og sæt på køl i minimum 2 timer og gerne natten over.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet hos Xenia.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 633 kcal | Kulhydrater: 60 g | Protein: 7 g | Fedt: 43 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Opskrift på Cheesecake-brownie med hindbærskum

     

    Skrevet af: Louise DamÆg, Chokolade, Flormelis, Flødeost, Hindbær, PiskeflødeKategori: Fødselsdag, Kager, Skærekager, Søde sager

    Følg mig på Instagram
    « Super lækker vegetarlasagne
    Cremet avokadopasta med kylling »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Tina Mobil

      november 13, 2015 at 11:49 am

      hvilken størrelse brandepande bruger du ?

      Svar
      • Louise Dam

        november 30, 2015 at 9:08 pm

        Hej Tina
        Den er 32*22 cm.

        Svar
    2. Süheyla

      oktober 17, 2014 at 10:17 pm

      Hej,
      Jeg synes det er en meget nem opskrift at gå i gang med...
      Men min ostefyld falder sammen når jeg tager den ud af ovnen..
      Nogen ideer til hvad jeg gør forkert..
      Eller hva jeg skal gøre for at holder højden..

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 21, 2014 at 11:13 pm

        Det falder jo lidt sammen i det bunden hæver op og det så smelter lidt sammen. Men hvis den falder helt sammen så har jeg desværre ikke lige et bud på hvorfor. Du bruger ikke en for stor form så der bare ikke er så meget højde på fyldet?

        Svar
    3. Janne

      august 09, 2014 at 11:05 pm

      Hold nu om den var lækker. God kombination af de tre elementer.

      Svar
      • Louise Dam

        august 10, 2014 at 1:00 pm

        Det var godt at høre du kunne lide den :-)

        Svar
    4. Wicky

      juni 05, 2014 at 10:26 pm

      Kagen er lækker men desværre er opskriften ikke den helt rigtige sidder med bogen fra Hummingbird og har kigget på den side du linker til som også har den rigtige opskrift.

      Kan anbefale at man laver hindbærfyldet om til en hindbær mousse med husblas den ser mere indbydende ud når der skæres i kagen og det vil ikke flyde ned af siden.

      Mvh
      En hobby konditor

      Svar
      • Louise Dam

        juni 07, 2014 at 9:21 pm

        Hej Wicky

        Jeg tror bare jeg har ganget opskriften op så det passede med den mængde jeg skulle bruge. God idé med husblasen hvis hindbærfyldet skal blive siddende. Jeg kan dog godt lide konsistensen som den er når man skal spise den. Man kan eventuelt stille den i køleskabet lidt tid inden man skal skære den. Så er det lidt nemmere.

        Svar
      • Line

        december 17, 2014 at 10:54 am

        Hej :)
        Nu spørger jeg lige som en uerfaren bager, hvornår i processen putter man husblassen i og hvad gør man med husblassen? :-)

        Mvh. LIne

        Svar
        • Louise Dam

          december 17, 2014 at 8:42 pm

          Hej Line

          Der skal faktisk ikke husblas i dejen oprindeligt. Så jeg har ikke afprøvet det. Men umiddelbart skal du bare udbløde husblassen i koldt vandt og så rør det ud i de optøede hindbær (måske skal det lige opvarmes i en gryde så husblassen smelter). Derefter blandes flødeskummen i massen. Men som sagt har jeg ikke afprøvet denne model :-)

          Svar
    5. Tanja

      april 17, 2012 at 1:15 pm

      Hej. Jeg ville høre om den evt er fryseegnet??
      Vh Tanja Sørensen

      Svar
      • Louise Dam

        april 17, 2012 at 1:44 pm

        Hej Tanja
        Jeg fandt en side hvor der stod at man kunne fryse den i op til en måned, men uden hindbærskummen. Så den skal laves og lægges på kagen når den er tøet op igen. Jeg fandt det her: http://www.goodtoknow.co.uk/recipes/433316/Hummingbird-Bakery-raspberry-cheesecake-brownie

        Du må meget gerne skrive her hvordan det gik, så der er andre der kan få glæde af erfaringen.

        Svar
        • Tanja

          april 18, 2012 at 10:11 pm

          Tusind tak. Jeg skal holde navngivningsfest og 25 års fødselsdag, så jeg får 65 gæster og jeg ville rigtig gerne lave den her, tror dog jeg laver en prøve bagning først. Jeg kan se inde på det link du har lagt, at der er nogle der har haft uheld med at brownien og cheesecaken blander sig sammen, er det noget man skal være forsigtig med eller hvaf er din erfaring? Har du evt. et godt tip til havd jeg skal gøre ´når det nu er en hel del kage jeg skal bage, eller evt. et forslag til en anden kage der kunne være god, jeg vil gerne have det ikke bare er en helt alm. bradepande kage.. Vh Tanja

          Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her