abead b

Jeg er vild med alt med kokos og det gælder også disse lækre hjemmelavede bounty. De er super simple at lave og kræver kun 3 ingredienser! Jeg valgte at overtrække dem med lys chokolade da det er hvad der er på en ægte bountybar. Men hvis du hellere vil overtrække dem med mørk chokolade gør du bare det. Jeg lavede kun en halv portion og så brugte jeg den anden halvdel af den kondenserede mælk til at lave disse lækre chokolade fudge. Hvis du også er vild med kokos, så skulle du også tage at prøve mine kokosmakroner.

ikon piskeris Chestnut

Hjemmelavede bounty

15 stk.
Forb. tid 15 min
Samlet tid 3 t

Ingredienser

Sådan gør du
 

  • Bland kondenseret mælk og kokosmel sammen i en skål.
  • Form kokosmassen til små bounty's.
  • Stil dem på køl i et par timer.
  • Smelt chokoladen og overtræk dine bounty med chokoladen.
  • Lad chokoladen tørre helt inden du sætter tænderne i disse lækkerheder :-)

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 223 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 5 g | Fedt: 9 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Bounty (1)Bounty (2)Bounty (3)Bounty (4)Bounty (5)Bounty (6)Bounty (7)Bounty (9)Bounty (10)
Bounty (13)

 

Skrevet af: Louise DamChokolade, Kokosmel, Kondenseret mælkKategori: Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften