
Jeg er vild med alt med kokos og det gælder også disse lækre hjemmelavede bounty. De er super simple at lave og kræver kun 3 ingredienser! Jeg valgte at overtrække dem med lys chokolade da det er hvad der er på en ægte bountybar. Men hvis du hellere vil overtrække dem med mørk chokolade gør du bare det. Jeg lavede kun en halv portion og så brugte jeg den anden halvdel af den kondenserede mælk til at lave disse lækre chokolade fudge. Hvis du også er vild med kokos, så skulle du også tage at prøve mine kokosmakroner.
📖 Opskrift
Hjemmelavede bounty
Ingredienser
- 1 dåse kondenseret mælk, 397 g
- 250 g kokosmel
- 200 g mælkechokolade, eller mørk hvis du foretrækker det
Sådan gør du
- Bland kondenseret mælk og kokosmel sammen i en skål.
- Form kokosmassen til små bounty's.
- Stil dem på køl i et par timer.
- Smelt chokoladen og overtræk dine bounty med chokoladen.
- Lad chokoladen tørre helt inden du sætter tænderne i disse lækkerheder :-)
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamChokolade, Kokosmel, Kondenseret mælkKategori: Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
Maiken
Kan man fryse dem?
Louise Dam
Det har jeg faktisk ikke prøvet. Men det kan man muligvis godt.
Charlotte
Jeg fik nu 60 kugler, og 200 g chokolade dækker kun lige knap halvdelen :)
Louise Dam
Mon ikke det er fordi du har lavet kugler i stedet for Bountybarer?
Randi
Jeg prøvede med karameliseret mælk, det virker også rigtig godt!
Mikkel
Hej Louise
Hvor kan man købe kondenseret mælk henne?
Louise Dam
Tror næsten alle supermarkeder har det nu om dage. Har set det fast i Kvickly, Føtex, Fakta i hvert fald.
ulrich
Kan man ikke bruge det der super tykt flydende kokosmælk istedet for kondenseret mælk?
Louise Dam
Det tror jeg desværre ikke man kan.
ulrich
Hmm ok. Jeg prøver alligevel 😀 så vender jeg tilbage
ulrich
Ok det virker ikke. Det er ikke fast nok og ikke sødt nok. Så jeg må ud og købe noget af det kondenserede mælk istedet. Men tak for opskriften.
Louise Dam
Øv, men tak fordi du vendte tilbage :-)
Karina
Hej hvor længe kan de holde sig på køl??
Louise Dam
Det er jeg ikke helt klar over - men en uges tid vil jeg tro.
Emilie
Stil dem på køl? Er det køleskab elle fryser
Louise Dam
Hej Emilie
Det er fint bare at sætte dem i køleskabet, eller i et køligt bryggers eller lignende.
Rigtig god jul!
Hilsen Louise
Niels G.
Hej Louise.
Skal blot høre :
Kondenseret mælk ; Jeg har kun fundet en, der er sødet.
Er det også den du har brugt i opskriften ?
Mange hilsener
Niels
Louise Dam
Hej Niels
Det er helt korrekt. Jeg tror altid kondenseret mælk er sødet. Ellers hedder det vist nok 'evaporated milk'.
Signe Braat
De smager fantastisk. Vi vil lave dem igen og igen.
Mange hilsner
Signe Braat
Fødevarekonsulent
http://www.fødevaregruppen.dk
Louise Dam
Mange tak Signe :-)
Pernille
Hvor lyder de bare lækre og nemme at lave. Dem må jeg i gang med snart :)
http://www.pernille-weidich.dk
Louise Dam
Ja gør endelig det! :-)