Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Hjemmelavede bounty

Udgivet: 8. feb 2015 · Opdateret: 15. maj 2021

 
abead b

Jeg er vild med alt med kokos og det gælder også disse lækre hjemmelavede bounty. De er super simple at lave og kræver kun 3 ingredienser! Jeg valgte at overtrække dem med lys chokolade da det er hvad der er på en ægte bountybar. Men hvis du hellere vil overtrække dem med mørk chokolade gør du bare det. Jeg lavede kun en halv portion og så brugte jeg den anden halvdel af den kondenserede mælk til at lave disse lækre chokolade fudge. Hvis du også er vild med kokos, så skulle du også tage at prøve mine kokosmakroner.

piskeris Grullo

Hjemmelavede bounty

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 15 stk.
Forb. tid 15 minutter min
Samlet tid 3 timer t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 dåse kondenseret mælk, 397 g
  • 250 g (reklamelink)kokosmel
  • 200 g mælkechokolade, eller mørk hvis du foretrækker det

Sådan gør du
 

  • Bland kondenseret mælk og kokosmel sammen i en skål.
  • Form kokosmassen til små bounty's.
  • Stil dem på køl i et par timer.
  • Smelt chokoladen og overtræk dine bounty med chokoladen.
  • Lad chokoladen tørre helt inden du sætter tænderne i disse lækkerheder :-)

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 223 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 5 g | Fedt: 9 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Bounty (1)Bounty (2)Bounty (3)Bounty (4)Bounty (5)Bounty (6)Bounty (7)Bounty (9)Bounty (10)
Bounty (13)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Maiken skriver

    december 18, 2019 at 5:25 pm

    Kan man fryse dem?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 20, 2019 at 11:11 am

      Det har jeg faktisk ikke prøvet. Men det kan man muligvis godt.

      Svar
  2. Charlotte skriver

    december 15, 2017 at 4:19 pm

    Jeg fik nu 60 kugler, og 200 g chokolade dækker kun lige knap halvdelen :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 26, 2018 at 6:53 pm

      Mon ikke det er fordi du har lavet kugler i stedet for Bountybarer?

      Svar
  3. Randi skriver

    juli 23, 2017 at 11:25 am

    Jeg prøvede med karameliseret mælk, det virker også rigtig godt!

    Svar
  4. Mikkel skriver

    marts 02, 2017 at 11:11 am

    Hej Louise

    Hvor kan man købe kondenseret mælk henne?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 05, 2017 at 11:47 pm

      Tror næsten alle supermarkeder har det nu om dage. Har set det fast i Kvickly, Føtex, Fakta i hvert fald.

      Svar
  5. ulrich skriver

    december 25, 2016 at 7:34 pm

    Kan man ikke bruge det der super tykt flydende kokosmælk istedet for kondenseret mælk?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 30, 2016 at 3:11 am

      Det tror jeg desværre ikke man kan.

      Svar
      • ulrich skriver

        januar 03, 2017 at 5:49 pm

        Hmm ok. Jeg prøver alligevel 😀 så vender jeg tilbage

        Svar
        • ulrich skriver

          januar 03, 2017 at 8:27 pm

          Ok det virker ikke. Det er ikke fast nok og ikke sødt nok. Så jeg må ud og købe noget af det kondenserede mælk istedet. Men tak for opskriften.

          Svar
          • Louise Dam skriver

            januar 03, 2017 at 9:34 pm

            Øv, men tak fordi du vendte tilbage :-)

  6. Karina skriver

    november 28, 2016 at 8:03 pm

    Hej hvor længe kan de holde sig på køl??

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 29, 2016 at 10:31 pm

      Det er jeg ikke helt klar over - men en uges tid vil jeg tro.

      Svar
  7. Emilie skriver

    december 21, 2015 at 2:22 pm

    Stil dem på køl? Er det køleskab elle fryser

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 23, 2015 at 10:48 am

      Hej Emilie
      Det er fint bare at sætte dem i køleskabet, eller i et køligt bryggers eller lignende.
      Rigtig god jul!

      Hilsen Louise

      Svar
  8. Niels G. skriver

    september 11, 2015 at 9:45 am

    Hej Louise.
    Skal blot høre :
    Kondenseret mælk ; Jeg har kun fundet en, der er sødet.
    Er det også den du har brugt i opskriften ?
    Mange hilsener
    Niels

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 11, 2015 at 10:06 am

      Hej Niels
      Det er helt korrekt. Jeg tror altid kondenseret mælk er sødet. Ellers hedder det vist nok 'evaporated milk'.

      Svar
  9. Signe Braat skriver

    februar 23, 2015 at 6:15 pm

    De smager fantastisk. Vi vil lave dem igen og igen.

    Mange hilsner
    Signe Braat
    Fødevarekonsulent
    http://www.fødevaregruppen.dk

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 23, 2015 at 8:58 pm

      Mange tak Signe :-)

      Svar
  10. Pernille skriver

    februar 14, 2015 at 1:34 am

    Hvor lyder de bare lækre og nemme at lave. Dem må jeg i gang med snart :)

    http://www.pernille-weidich.dk

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 15, 2015 at 12:40 pm

      Ja gør endelig det! :-)

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required