• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager » Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt

    Hjemmelavede bounty

    Udgivet: feb 8, 2015 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    abead b

    Jeg er vild med alt med kokos og det gælder også disse lækre hjemmelavede bounty. De er super simple at lave og kræver kun 3 ingredienser! Jeg valgte at overtrække dem med lys chokolade da det er hvad der er på en ægte bountybar. Men hvis du hellere vil overtrække dem med mørk chokolade gør du bare det. Jeg lavede kun en halv portion og så brugte jeg den anden halvdel af den kondenserede mælk til at lave disse lækre chokolade fudge. Hvis du også er vild med kokos, så skulle du også tage at prøve mine kokosmakroner.

    piskeris Chestnut

    Hjemmelavede bounty

    15 stk.
    Forb. tid 15 min
    Samlet tid 3 t

    Ingredienser

    • 1 dåse kondenseret mælk 397 g
    • 250 g kokosmel
    • 200 g lys chokolade eller mørk hvis du foretrækker det
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Bland kondenseret mælk og kokosmel sammen i en skål.
    • Form kokosmassen til små bounty's.
    • Stil dem på køl i et par timer.
    • Smelt chokoladen og overtræk dine bounty med chokoladen.
    • Lad chokoladen tørre helt inden du sætter tænderne i disse lækkerheder :-)

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 223 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 5 g | Fedt: 9 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Bounty (1)Bounty (2)Bounty (3)Bounty (4)Bounty (5)Bounty (6)Bounty (7)Bounty (9)Bounty (10)
    Bounty (13)

     

    Skrevet af: Louise DamChokolade, Kokosmel, Kondenseret mælkKategori: Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt

    Følg mig på Instagram
    « Karameller med kakao i mikroovn
    Lemon curd - i mikroovnen »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Maiken

      december 18, 2019 at 5:25 pm

      Kan man fryse dem?

      Svar
      • Louise Dam

        december 20, 2019 at 11:11 am

        Det har jeg faktisk ikke prøvet. Men det kan man muligvis godt.

        Svar
    2. Charlotte

      december 15, 2017 at 4:19 pm

      Jeg fik nu 60 kugler, og 200 g chokolade dækker kun lige knap halvdelen :)

      Svar
      • Louise Dam

        januar 26, 2018 at 6:53 pm

        Mon ikke det er fordi du har lavet kugler i stedet for Bountybarer?

        Svar
    3. Randi

      juli 23, 2017 at 11:25 am

      Jeg prøvede med karameliseret mælk, det virker også rigtig godt!

      Svar
    4. Mikkel

      marts 02, 2017 at 11:11 am

      Hej Louise

      Hvor kan man købe kondenseret mælk henne?

      Svar
      • Louise Dam

        marts 05, 2017 at 11:47 pm

        Tror næsten alle supermarkeder har det nu om dage. Har set det fast i Kvickly, Føtex, Fakta i hvert fald.

        Svar
    5. ulrich

      december 25, 2016 at 7:34 pm

      Kan man ikke bruge det der super tykt flydende kokosmælk istedet for kondenseret mælk?

      Svar
      • Louise Dam

        december 30, 2016 at 3:11 am

        Det tror jeg desværre ikke man kan.

        Svar
        • ulrich

          januar 03, 2017 at 5:49 pm

          Hmm ok. Jeg prøver alligevel 😀 så vender jeg tilbage

          Svar
          • ulrich

            januar 03, 2017 at 8:27 pm

            Ok det virker ikke. Det er ikke fast nok og ikke sødt nok. Så jeg må ud og købe noget af det kondenserede mælk istedet. Men tak for opskriften.

            Svar
            • Louise Dam

              januar 03, 2017 at 9:34 pm

              Øv, men tak fordi du vendte tilbage :-)

    6. Karina

      november 28, 2016 at 8:03 pm

      Hej hvor længe kan de holde sig på køl??

      Svar
      • Louise Dam

        november 29, 2016 at 10:31 pm

        Det er jeg ikke helt klar over - men en uges tid vil jeg tro.

        Svar
    7. Emilie

      december 21, 2015 at 2:22 pm

      Stil dem på køl? Er det køleskab elle fryser

      Svar
      • Louise Dam

        december 23, 2015 at 10:48 am

        Hej Emilie
        Det er fint bare at sætte dem i køleskabet, eller i et køligt bryggers eller lignende.
        Rigtig god jul!

        Hilsen Louise

        Svar
    8. Niels G.

      september 11, 2015 at 9:45 am

      Hej Louise.
      Skal blot høre :
      Kondenseret mælk ; Jeg har kun fundet en, der er sødet.
      Er det også den du har brugt i opskriften ?
      Mange hilsener
      Niels

      Svar
      • Louise Dam

        september 11, 2015 at 10:06 am

        Hej Niels
        Det er helt korrekt. Jeg tror altid kondenseret mælk er sødet. Ellers hedder det vist nok 'evaporated milk'.

        Svar
    9. Signe Braat

      februar 23, 2015 at 6:15 pm

      De smager fantastisk. Vi vil lave dem igen og igen.

      Mange hilsner
      Signe Braat
      Fødevarekonsulent
      http://www.fødevaregruppen.dk

      Svar
      • Louise Dam

        februar 23, 2015 at 8:58 pm

        Mange tak Signe :-)

        Svar
    10. Pernille

      februar 14, 2015 at 1:34 am

      Hvor lyder de bare lækre og nemme at lave. Dem må jeg i gang med snart :)

      http://www.pernille-weidich.dk

      Svar
      • Louise Dam

        februar 15, 2015 at 12:40 pm

        Ja gør endelig det! :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her