• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Is og desserter

Hjemmelavet lakridssirup

Louisex
Ændret: okt 6, 2021 · Udgivet: apr 22, 2014 af Louise Dam · 13 Kommentarer

En lækker og tyk hjemmelavet lakridssirup lavet på kun 3 ingredienser!

Lakridssirup

Det er meget nemt at lave sin egen sirup. Det kræver kun vand og sukker og så den smagsgiver man ellers kunne tænke sig siruppen skal smage af. Her har jeg lavet en lækker lakridssirup, som så kun består af vand, sukker og lakridspulver, som koges ind til den lækreste lakridssirup. Fantastisk at kunne lave det med kun 3 ingredienser!

Hvis man nu normalt køber en færdiglavet lakridssirup, så er der altså også penge at spare. De sirupper man kan købe er nemlig rimelig dyre. Så prøv at kaste dig ud i at lave den selv i stedet for.

Prøv også disse opskrifter:
Ristede mandler med chokolade og lakrids | Påskeæg med solbær, lakrids og hvid chokolade | Lakridstrøfler med hvid chokolade

Men hvad kan man så bruge den lækre lakridssirup til? Brug din lakridssirup

  • på morgengrøden/havregrøden
  • på is
  • i eller ovenpå kager
  • i cookies
  • i café latten
  • sammen med frisk frugt
  • i en lækker smoothie.
  • i det hjemmebagte rugbrød
  • i en lækker cocktail
  • fyldte chokolader

Hvis du har fået lyst til at prøve det af kan du få den lækre og meget nemme opskrift lige herunder.

piskeris Grullo

Hjemmelavet lakridssirup

4.75 fra 8 stemmer
Justér antalJustér antal: 1 glas af 150 ml.
Holdbarhed: 2 måneder
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 3 dl vand
  • 2 dl sukker
  • 3 tsk (reklamelink)lakridspulver, jeg brugte halvt raw og halvt fint

Sådan gør du
 

  • Bland sukker og lakridspulver sammen i en gryde, hæld så vandet ved og rør rundt.
  • Sæt gryden på medium varme, og lad den koge indtil konsistensen er som ønsket. Jeg kogte min til den var cirka kogt ind til det halve og det tog omkring 25 minutter. Hvis den bliver for tyk tilsætter du bare lidt mere vand. Opbevar siruppen i et skoldet glas med låg på.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 glas | Kalorier: 774 kcal | Kulhydrater: 200 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
hjemmelavet Lakridssirup
Sirup med lakrids
Lakridssirup (4)
Sirup med lakrids

Kommentarer

  1. Thomas skriver

    december 19, 2024 at 1:29 pm

    5 stars
    En rigtig god og nem sirup.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 29, 2024 at 2:09 pm

      Dejligt at høre :-)

      Svar
  2. Mette skriver

    april 18, 2024 at 9:30 am

    super lækker sirup💕

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 08, 2024 at 1:50 pm

      Dejligt du kunne bruge opskriften :-)

      Svar
  3. Trine skriver

    december 30, 2022 at 3:26 pm

    5 stars
    Bruger altid denne opskrift. Rigtig lækker

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 31, 2022 at 12:30 am

      Skønt at høre :-)

      Svar
  4. Bjørn Bolbroe skriver

    oktober 29, 2020 at 9:14 am

    Pragtfuld opskrift, skal bruge den til lakrids øl. Bolbrewey Bornholm

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 10, 2020 at 10:02 am

      Det lyder sørme lækkert!

      Svar
  5. Jeanette skriver

    maj 17, 2015 at 8:52 am

    Hej.. Det ser lækkert ud 😋 Kan man købe lakridspulveret i fysiske butikker?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 18, 2015 at 8:42 pm

      Hej Jeanette
      Ja, det kan man godt. De fleste supermarkeder har lakridspulver.

      Svar
  6. Louise Dam skriver

    april 23, 2014 at 9:57 pm

    Tak, ja det må du gøre

    Svar
  7. polterabend skriver

    april 23, 2014 at 12:06 pm

    Det ser virkelig lækkert ud, det er en opskrift jeg må prøve :-)

    Svar
4.75 from 8 votes (6 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.