• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Jul

    Risalamande vafler

    Udgivet: dec 26, 2019 · Opdateret: nov 10, 2020 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Risalamande vafler

    Juleaften er overstået, og du har endnu engang lavet alt for meget risalamande! Du kan selvfølgelig blot spise resterne med resten af kirsebærsaucen på. Men du har muligvis fået utrolig meget risalamande i løbet af december måned til diverse julefrokoster. Derfor synes jeg du skal lave disse mega lækre risalamande vafler og spise dem sammen med resten af kirsebærsaucen.

    Jeg har flere gange lavet klatkager af risalamande, og det smager også helt fantastisk! Men disse vafler af risalamande er også virkelig gode! De bliver lækre sprøde og smager som vafler med et hint af risalamande - altså rigtige julevafler! Jeg serverede dem med resten af kirsebærsaucen ovenpå, men man kan også sagtens servere dem med flødeskum, is, syltetøj eller hvad man ellers normalt synes er lækkert ovenpå sine søde vafler.

    Læs også: Klatkager | Brug resterne fra julemaden | Risotto med rester af anden

    Vi laver og spiser utrolig meget mad i december måned. Derfor synes jeg også, at det er ekstra vigtigt at tænke lidt over madspild. Sørg for at brugt alle resterne i køleskabet. Det behøves slet ikke at være kedeligt at skulle spise rester. Det kan nemlig nemt trylles om til nye lækre retter, som f.eks. disse risalamande vafler.

    ikon piskeris Chestnut

    Risalamande vafler

    3 personer
    Forb. tid 10 min
    Tilb. tid 10 min
    Samlet tid 20 min

    Udstyr (reklamelink)

    • Vaffeljern
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 500 g risalamande
    • 2 æg
    • 1,5 dl hvedemel
    • 1 tsk salt
    • smør eller olie til stegning

    Sådan gør du
     

    • Bland risalamande, æg, salt og mel sammen i en skål. Rør i dejen til den er ensartet.
    • Opvarm dit vaffeljern.
    • Kom lidt fedtstof i dit vaffeljern (det er ikke sikkert det er nødvendigt).
    • Læg lidt af dejen i vaffeljernet og luk låget ned.
    • Bag vaflerne i vaffeljernet indtil de er fine gyldne.
    • Lad risalamandevaflen afkøle let på en rist (eller spis med det samme!) og fortsæt til der ikke er mere dej tilbage.
    • Server risalamandevaflerne med resterne af kirsebærsaucen, syltetøj, is eller hvad du normalt kan lide på dine vafler.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 5 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    • vafler af risalamande
    • Risalamande vafler
    Følg mig på Instagram
    « Brombærbomber i hvid chokoladeskal
    Lammekrone »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hårdkogte æg
    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her