Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Jul

Risalamande vafler

Udgivet: 26. dec 2019 · Opdateret: 10. nov 2020

Risalamande vafler

Juleaften er overstået, og du har endnu engang lavet alt for meget risalamande! Du kan selvfølgelig blot spise resterne med resten af kirsebærsaucen på. Men du har muligvis fået utrolig meget risalamande i løbet af december måned til diverse julefrokoster. Derfor synes jeg du skal lave disse mega lækre risalamande vafler og spise dem sammen med resten af kirsebærsaucen.

Jeg har flere gange lavet klatkager af risalamande, og det smager også helt fantastisk! Men disse vafler af risalamande er også virkelig gode! De bliver lækre sprøde og smager som vafler med et hint af risalamande - altså rigtige julevafler! Jeg serverede dem med resten af kirsebærsaucen ovenpå, men man kan også sagtens servere dem med flødeskum, is, syltetøj eller hvad man ellers normalt synes er lækkert ovenpå sine søde vafler.

Læs også: Klatkager | Brug resterne fra julemaden | Risotto med rester af anden

Vi laver og spiser utrolig meget mad i december måned. Derfor synes jeg også, at det er ekstra vigtigt at tænke lidt over madspild. Sørg for at brugt alle resterne i køleskabet. Det behøves slet ikke at være kedeligt at skulle spise rester. Det kan nemlig nemt trylles om til nye lækre retter, som f.eks. disse risalamande vafler.

piskeris Grullo

Risalamande vafler

5 fra 5 stemmer
Justér antalJustér antal: 3 personer
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min

Udstyr (reklamelink)

  • (reklamelink)Vaffeljern
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 500 g risalamande
  • 2 æg
  • 1,5 dl (reklamelink)hvedemel
  • 1 tsk salt
  • smør eller olie til stegning

Sådan gør du
 

  • Bland risalamande, æg, salt og mel sammen i en skål. Rør i dejen til den er ensartet.
  • Opvarm dit vaffeljern.
  • Kom lidt fedtstof i dit vaffeljern (det er ikke sikkert det er nødvendigt).
  • Læg lidt af dejen i vaffeljernet og luk låget ned.
  • Bag vaflerne i vaffeljernet indtil de er fine gyldne.
  • Lad risalamandevaflen afkøle let på en rist (eller spis med det samme!) og fortsæt til der ikke er mere dej tilbage.
  • Server risalamandevaflerne med resterne af kirsebærsaucen, syltetøj, is eller hvad du normalt kan lide på dine vafler.
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
  • vafler af risalamande
  • Risalamande vafler

Comments

No Comments

5 from 5 votes (5 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.