Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Jul

Rocky road med kokosmarcipan, skumfiduser, mandler og ruby chokolade

Udgivet: 2. nov 2020 · Opdateret: 10. nov 2020

Rocky road med kokosmarcipan skumfiduser og ruby chokolade

Rocky Road er en form for konfekt, der er super nem og hurtig at lave! Den kommer vist nok oprindeligt fra Australien, men findes vist nærmest over hele verden i forskellige variationer. Herhjemme er det nok mest til jul, der bliver lavet Rocky Road, som en form for konfekt. Men man kan i princippet sagtens lave det hele året rundt efter min mening. Det er faktisk blot smeltet chokolade med en masse forskelligt fyld i.

Udover at der vist nok altid skal være skumfiduser i Rocky Road, så er der vist ikke så mange andre regler. Man kommer simpelthen bare det i man synes er lækkert! Eller hvis man har nogle rester af forskellige ting liggende, så kan det helt sikkert også bruges. Jeg har valgt at blande mørk chokolade og mælkechokolade sammen og som fyld kom der ristede mandler, skumfiduser, kokosmarcipan og Ruby chokoladeknapper.

Læs også: Brownie med skumfiduser og peanuts | Mozartkugler | Chokoladefudge med nødder

Det ultra nemt at lave da det blot at smelte chokoladen, blande fyldet i og hælde det i en form. Så er det blot lige at vente et par timer indtil det er kølet ned og er blevet fast. Så kan din Rocky Road skæres ud i mindre stykker og nydes.

Opskriften får du herunder, og husk du blot kan tilføje hvad du lige har af fyld til din Rocky Road :-)

piskeris Grullo

Rocky road med kokosmarcipan, skumfiduser, mandler og ruby chokolade

5 fra 6 stemmer
Justér antalJustér antal: 25 stk.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Køletid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t 10 minutter min

Udstyr (reklamelink)

  • Form med bagepapir (min var 27x9,5 cm)
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 150 g (reklamelink)mørk chokolade
  • 150 g mælkechokolade
  • 100 g (reklamelink)mandler, ristede på panden
  • 50 g mini skumfiduser, eller store der bliver klippet ud
  • 100 g kokosmarcipan, kan erstattes af alm. marcipan
  • 50 g ruby chokoladeknapper

Sådan gør du
 

  • Hak den mørke chokolade og mælkechokoladen groft.
  • Smelt begge dele sammen i en skål i mikrobølgeovnen eller over vandbad.
  • Rist de hele mandler på panden indtil de lige begynder at tage farve.
  • Bland de hele ristede mandler, mini skumfiduser, kokosmarcipan brækket i mindre stykker og ruby chokoladeknapper sammen med den smeltede chokolade.
  • Fordel hele blandingen i en form (min var 27x9,5 cm) beklædt med bagepapir og stil på køl i cirka 2 timer.
  • Når chokoladen er størknet tager du den ud af køleskabet og skærer den i mindre stykker. Jeg kan godt lide de står lidt på køkkenbordet inden de spises. Så er de ikke så hårde.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 121 kcal | Kulhydrater: 12 g | Protein: 2 g | Fedt: 8 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
  • Rockyroad med kokosmarcipan skumfiduser og ruby chokolade
  • Chokolade med kokosmarcipan skumfiduser og ruby chokolade
  • Konfekt med kokosmarcipan skumfiduser og ruby chokolade
  • Rocky road med kokosmarcipan skumfiduser og ruby chokolade

Comments

No Comments

5 from 6 votes (6 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.