
Romkugler
8 romugler
Forberedelsestid: 20 min
Ingredienser
400-500 g kagerester (bananmuffins + chokolademuffins)
3-4 spsk hindbærmarmelade
3 spsk rom aroma/essens
2 spsk kakaopulver
kokosmel til pynt
1. Placer kageresterne i en foodprocessor indtil de er smuldrede.
2. Tilsæt marmelade, rom aroma og kakaopulver og bland det til det har en helt ensartet konsistens.
3. Form massen til cirka 8 romkugler.
4. Tril romkuglerne i kokosmel.
5. Sæt romkuglerne på køl til de skal spises.










Skrevet af: Louise DamKategori: Desserter, kager og andre søde sager, Favoritter fra bageren, Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
Hej :)
Jeg har bagt en chokoladekage, der ikke blev skide vellykket, da der simpelthen kom for lidt kakao i. Den har nu stået et par dage og er - som forventet - blevet tør, så jeg vil gerne bruge den til romkugler.
Tror du, jeg vil skulle spæde til med en eller to spsk kakao, hvis jeg vil lave romkugler af den? Netop fordi selve kagens chokoladesmag er lidt tam :)
Hilsen Amanda
Hej Amanda
Ja, det ville jeg gøre. Du kan jo starte med 1 spsk og så kan de smage til undervejs :-)
God fornøjelse!
Hilsen Louise