Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Hjemmelavet is

Hindbærsorbet

Udgivet: 27. jun 2014 · Opdateret: 20. sep 2024

Hindbærsorbet

Denne opskrift på hindbærsorbet er helt enkel, men smager fuldstændig fortryllende. Friske hindbær, en smule sukker og et strejf af citron gør sorbeten let, lækker og forfriskende. Hvis du er til sol, sommer og frugtige desserter, så er denne hindbærsorbet et must-try. Perfekt som en afkølende afslutning på en varm dag eller som et lille sødt indslag til en middag med vennerne.

Sorbeten er enkel at lave og smager fantastisk – den er både frisk og sød på én gang. Den rene hindbærsmag kommer virkelig til sin ret, og det er lige præcis det, der gør denne sorbet til noget helt særligt. En perfekt sommerdessert, der både ser smuk ud og smager af mere. Prøv den, og lad dig friste af den skønne, friske smag af sommerens bedste bær.

piskeris Grullo

Hindbærsorbet

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 1 liter
Forb. tid 1 time t 30 minutter min
Samlet tid 1 time t 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 350 g hindbær, frosne eller friske
  • 300 g sukker
  • ½ dl glukose sirup
  • 3 dl vand
  • ½ citron, saften heraf

Sådan gør du
 

  • Kog hindbærrene til puré og mas dem igennem en si så du får sorteret alle kernerne fra. Det kræver lidt tålmodighed.
  • Bland nu hindbærpuréen, citronsaft og sukker sammen i en gryde og varm det let op imens du rører i det. Sukkeret skal gerne smelte helt.
  • Fjern gryden fra varmen.
  • Tilsæt nu vand og glukose sirup til hindbærpuréen og bland det godt sammen.
  • Hæld massen på din ismaskine og kør den til den er klar (cirka 30 minutter afhængig af modellen)

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 liter | Kalorier: 1488 kcal | Kulhydrater: 379 g | Protein: 5 g | Fedt: 2 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Servér din hindbærsorbet sammen med et lækkert stykke brownie. Så har du en virkelig lækker dessert!

Tip til opskriften

Det kan tage lidt tid at få kernerne fra hindbærpuréen. Alternativt kan du købe en og bruge til isen.

Kommentarer

  1. Tina skriver

    august 23, 2020 at 1:05 pm

    Kan man fryse isen efter den har været i ismaskine så man kan gemme isen til senere brug?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 28, 2020 at 12:03 pm

      Ja, det kan du sagtens!

      Svar
  2. Michelle Grejø skriver

    januar 13, 2017 at 10:24 pm

    Hej Louise,
    Kan denne is laves uden ismaskine?

    Vh. Michelle

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 27, 2017 at 5:08 pm

      Hej Michelle, det tror jeg desværre ikke.

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required