Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Drikke

Rabarber mojito

Udgivet: 31. maj 2022 · Opdateret: 13. dec 2023

En rabarbermojito er en super skøn og frisk sommercocktail med rabarber, mynte, lime og rom. Den skønne rabarber cocktail kan både laves med rabarbersaft og rabarbersirup.

Rabarbermojito

Jeg har længe været vild med en klassisk mojito med rom, rørsukker, mynte og lime. Hvis den er lavet rigtigt så smager den helt fantastisk! Men efter jeg prøvede at lave en hindbærmojito fik jeg også lyst til at afprøve en version med rabarber.

Jeg har blot lavet den skønne rabarber drink ligesom jeg ville lave en klassisk mojito. Så er rørsukkeret faktisk bare blevet udskiftet med rabarbersirup for at give den skønne søde rabarbersmag til drinken.

Se også disse opskrifter:
Hindbærmojito | Mojito | Rabarbersirup

Rabarber mojito med rabarbersirup eller rabarbersaft

Min opskrift på rabarbermojito er lavet med min hjemmelavede rabarbersirup. Rabarbersirup er jo egentlig blot rabarbersaft der er kogt ind til en lidt tykkere og sødere væske. Men du kan også sagtens lave din mojito med rabarbersaft. Du skal blot bruge mere af den.

Hvis du er vild med rom, kan du måske også lide en klassisk Manhattan med rom.

piskeris Grullo

Mojito med rabarber, rom, mynte og lime

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 2 drinks
Holdbarhed: 1 dag
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min

Udstyr (reklamelink)

  • 2 (reklamelink)highball glas eller lign.
  • (reklamelink)Muddler skaftet af en grydeske kan også bruge
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 lime, øko
  • 20 blade mynte
  • ½ dl rabarbersirup, eller 1,5 - 2 dl rabarbersaft
  • knust is
  • 1 dl rom, mørk eller lys
  • danskvand

Pynt

  • 2 rabarberstængler, kan undlades

Sådan gør du
 

  • Skær limen i både og fordel dem i glassene.
  • Brug en (reklamelink)muddler til at presse saften ud af limen.
  • Kom mynteblade i glassene og giv også dem en tur med muddleren så der bliver presset lidt smag ud af bladene.
  • Tilsæt rabarbersirup og rør rundt.
  • Fyld glasset næsten helt op med knust is.
  • Tilsæt rom og top af med dansk vand. Rør rundt i glasset igen.
  • Smag din cocktail til med mere rom, danskvand eller rabarbersirup.
  • Kom et par tynde rabarberstængler i drinken og pynt med lidt pynteblade. Servér evt. med et sugerør.

Video

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 drink | Kalorier: 200 kcal | Kulhydrater: 23 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

💭 Spørgsmål og svar til opskriften

Kan jeg bruge noget andet end rabarbersirup?

Ja, du kan også bruge rabarbersaft. Du skal blot bruge lidt mere fordi det ikke er så koncentreret.

Hvilken rom skal jeg bruge?

Helt klassisk så bruger man lys rom til mojitos. Jeg kan dog bedst lidt mørk rom, og bruger derfor også det til denne rabarber mojito Men det er smag og behag synes jeg.

Rabarber mojito i high ball glas
Rabarber mojito i højt glas hvor der hældes rabarbersirup fra en lille flaske

Comments

No Comments

5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.