• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Sarah Bernhardt kager

    Udgivet: okt 24, 2010 · Opdateret: jun 26, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Sarah Bernhardt kager opskrift

    Sarah Bernhardt kager er de skønneste små kager. Man laver en lækker chokoladecreme/chokoladetrøffel, som smøres på hjemmebagte makronbunde og de overtrækkes så med chokolade. Kagerne spiser man kolde, og de smager virkelig helt fantastisk.

    Sarah Bernhardt kager spises gerne op til jul, men de kan spises hele året rundt. De er super gode at lave til gæster, da de nemt kan fryses ned og blot tages op af fryseren ½ time før de skal serveres. Det er virkelig nemt når man får gæster!

    Læs også: Rocky road med kokosmarcipan, skumfiduser, mandler og ruby chokolade | Cornflakestoppe | Mozartkugler

    De små Sarah Bernhardt kager kan med fordel serveres som en del af en lille kage- eller dessertbuffet. Ligesom de også egner sig virkelig godt som servering til en reception.

    Herunder får du min opskrift på de skønneste Sarah Bernhardt kager.

    ikon piskeris Chestnut

    Sarah Bernhardt kager

    35 stk.
    Holdbarhed: 3 dage
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 1 t
    Tilb. tid 20 min
    Hviletid 4 t
    Samlet tid 5 t 20 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Chokoladetrøffel

    • 3 dl piskefløde
    • 115 g mørk chokolade 55-70 %

    Makroner

    • 275 g marcipan
    • 1,5 dl sukker
    • 2 æggehvider

    Derudover

    • 150 g mørk chokolade 55 – 70 %

    Sådan gør du
     

    Chokoladetrøffel

    • Hæld fløde i en gryde og kog op.
    • Bræk chokoladen i mindre stykker (medmindre du bruger knapper) og smelt den i den varme fløde.
    • Kog blandingen ved svag varme i cirka 5 minutter imens du rører i gryden.
    • Hæld blandingen i en skål og stil den på køl til den er stivnet (eller længere). Det tager cirka 4 timer.

    Makroner

    • Riv marcipanen groft på et rivejern.
    • Bland den revne marcipan med sukker og æggehvider, og pisk til en luftig masse med en elpisker.
    • Hæld enten din makronmasse i en sprøjtepose med tylle og sprøjt ud på en bageplade med bagepapir. Eller du kan sætte den med to teskeer i små klatter på bagepapiret.
    • Fugt dine fingre med lidt vand og glat makronerne lidt ud.
    • Lad dem stå på pladen i cirka 30 minutter ved stuetemperatur inden du bager dem i ovnen.
    • Bag makronerne midt i ovnen ved 175 grader (alm. ovn) i cirka 15-20 minutter til de er svagt gyldne.
    • Lad makronerne køle af på pladen, inden de flyttes over på en bagerist.

    Samle kagerne

    • Pisk den kolde chokoladetrøffel let op med en elpisker.
    • Smør chokoladecremen ovenpå makronerne så massen danner en lille let spids top.
    • Stil så kagerne koldt i minimum 15 minutter. Du kan eventuelt sætte dem i fryseren.
    • Temperer din chokolade (eller brug overtrækschokolade, som blot skal smeltes).
    • Dyp kagerne i den smeltede chokolade (kun chokoladedelen). Pynt eventuelt med frysetørrede bær eller lignende.
    • Stil kagerne på køl og servér dem kolde.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Kagerne kan fryses ned og tages op cirka ½ time før servering.
    Opskriften er fundet her.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk | Kalorier: 125 kcal | Kulhydrater: 12 g | Protein: 2 g | Fedt: 8 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Sarah Bernhardt kagens historie

    Sarah Bernhardt var en fransk skuespillerinde, som eftersigende tog danskerne med storm tilbage i 1911 og derfor blev der simpelthen lavet en kage, som blev opkaldt efter hende.

    Fløde og chokolade
    Opskrift på hjemmelavede Sarah Bernardt kager
    chokoladetrøffel
    chokoladetrøffel
    maricpan og sukker
    makroner
    Makroner
    Makroner til sarah bernhardt kager
    Opskrift på hjemmelavede Sarah Bernhardt kager
    Opskrift på hjemmelavede Sarah Bernhardt kager
    Følg mig på Instagram
    « Orientalsk kylling i karry med mandler og mandariner
    Lagkagebunde »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Stine

      februar 02, 2012 at 9:40 pm

      Jeg har efterhånden brugt denne opskrift et par gange, og kagerne er bare SÅ lækre! Takker mange gange for en skøn opskrift. Disse er et hit til alle chokoladeelskere!! :-)

      Svar
      • Louise Dam

        februar 02, 2012 at 11:04 pm

        Det er jeg sørme glad for at høre. Jeg har selv kun fået lavet dem den ene gang, men der smagte de også bare himmelsk :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her