Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Svinemørbrad i karrysauce

Udgivet: 5. mar 2018 · Opdateret: 28. apr 2021

 
ffdd b

Når jeg laver en svinemørbrad bliver det oftest til en intervalstegt steg. Det bliver super lækkert, men nogle gange er det bare rart med lidt variation. Derfor blev det denne gang til svinemørbrad i karrysauce. I saucen kom der både gulerødder og broccoli og det kan man jo eventuelt variere med andre grøntsager.

piskeris Grullo

Svinemørbrad i karrysauce

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 3 personer
Samlet tid 45 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 1 broccoli
  • 2 gulerødder
  • 100 g (reklamelink)cashewnødder
  • 2 (reklamelink)kokosmælk, store
  • 30 g frisk ingefær
  • 3 spsk fiskesauce
  • 2 spsk (reklamelink)karrypulver
  • 2 spsk (reklamelink)rørsukker
  • saft af 2 limefrugter
  • salt og friskkværnet peber
  • Evt. en rød chili, hakket

Sådan gør du
 

  • Afpuds mørbraden og skær den i skiver
  • Skær broccolien i små buketter og gulerødderne skrælles og skæres i skiver på skrå.
  • Rist cashewnødderne gyldne på en tør pande og stil til side.
  • Brun mørbradskiverne i lidt olie i en dyb pande eller en gryde.
  • Tag mørbradskiverne af og læg dem til side.
  • Hæld kokosmælk i panden/gryden og varm det op.
  • Skræl ingefæren og riv det på et fint rivejern. Jeg bruger et rivejern fra Microplane (affiliatelink).
  • Tilsæt revet ingefær, sukker, fiskesauce og karry til kokosmælken (man kan også starte med at 'brænde' karryen af i lidt olie på panden inden kokosmælk mv. tilsættes. Lad det simre i 10 minutter.
  • Tilsæt gulerødderne til kokosmælken og lad det småsimre i 2 minutter.
  • Tilsæt derefter broccoli og svinemørbradstykkerne. Smag til med limesaft og salt/peber.
  • Servér med kogte ris.

Noter

Opskriften er fundet hos Femina

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 1012 kcal | Kulhydrater: 47 g | Protein: 54 g | Fedt: 74 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Svinemørbrad i karrysauce
Svinemørbrad i karrysauce
Svinemørbrad i karrysauce
Svinemørbrad i karrysauce
Svinemørbrad i karrysauce
Svinemørbrad i karrysauce

 

//Indlægget indeholder affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb. Det vil blive brugt til at drive siden.// Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Comments

No Comments

5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.