• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Svinemørbrad i karrysauce

    Udgivet: mar 5, 2018 · Opdateret: apr 28, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    ffdd b

    Når jeg laver en svinemørbrad bliver det oftest til en intervalstegt steg. Det bliver super lækkert, men nogle gange er det bare rart med lidt variation. Derfor blev det denne gang til svinemørbrad i karrysauce. I saucen kom der både gulerødder og broccoli og det kan man jo eventuelt variere med andre grøntsager.

    ikon piskeris Chestnut

    Svinemørbrad i karrysauce

    3 personer
    Samlet tid 45 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 svinemørbrad
    • 1 broccoli
    • 2 gulerødder
    • 100 g cashewnødder
    • 2 kokosmælk store
    • 30 g frisk ingefær
    • 3 spsk fiskesauce
    • 2 spsk karrypulver
    • 2 spsk rørsukker
    • saft af 2 limefrugter
    • salt og friskkværnet peber
    • Evt. en rød chili hakket

    Sådan gør du
     

    • Afpuds mørbraden og skær den i skiver
    • Skær broccolien i små buketter og gulerødderne skrælles og skæres i skiver på skrå.
    • Rist cashewnødderne gyldne på en tør pande og stil til side.
    • Brun mørbradskiverne i lidt olie i en dyb pande eller en gryde.
    • Tag mørbradskiverne af og læg dem til side.
    • Hæld kokosmælk i panden/gryden og varm det op.
    • Skræl ingefæren og riv det på et fint rivejern. Jeg bruger et rivejern fra Microplane (affiliatelink).
    • Tilsæt revet ingefær, sukker, fiskesauce og karry til kokosmælken (man kan også starte med at 'brænde' karryen af i lidt olie på panden inden kokosmælk mv. tilsættes. Lad det simre i 10 minutter.
    • Tilsæt gulerødderne til kokosmælken og lad det småsimre i 2 minutter.
    • Tilsæt derefter broccoli og svinemørbradstykkerne. Smag til med limesaft og salt/peber.
    • Servér med kogte ris.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet hos Femina

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 1012 kcal | Kulhydrater: 47 g | Protein: 54 g | Fedt: 74 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Svinemørbrad i karrysauce
    Svinemørbrad i karrysauce
    Svinemørbrad i karrysauce
    Svinemørbrad i karrysauce
    Svinemørbrad i karrysauce
    Svinemørbrad i karrysauce

     

    //Indlægget indeholder affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb. Det vil blive brugt til at drive siden.// Skrevet af: Louise DamBroccoli, Cashewnødder, Fiskesauce, Gulerødder, Ingefær, Karry, Kokosmælk, Lime, Rørsukker, SvinemørbradKategori: Aftensmad, Efterår, Svinekød, Vinter

    Følg mig på Instagram
    « Miniguide til Amalfikysten
    Påskeæg med cappuccino og karamel »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her