ffdd b

Når jeg laver en svinemørbrad bliver det oftest til en intervalstegt steg. Det bliver super lækkert, men nogle gange er det bare rart med lidt variation. Derfor blev det denne gang til svinemørbrad i karrysauce. I saucen kom der både gulerødder og broccoli og det kan man jo eventuelt variere med andre grøntsager.

ikon piskeris Chestnut

Svinemørbrad i karrysauce

3 personer
Samlet tid 45 min

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 1 broccoli
  • 2 gulerødder
  • 100 g cashewnødder
  • 2 dåser kokosmælk store
  • 30 g frisk ingefær
  • 3 spsk fiskesauce
  • 2 spsk karry
  • 2 spsk rørsukker
  • saft af 2 limefrugter
  • salt og friskkværnet peber
  • Evt. en rød chili hakket

Sådan gør du
 

  • Afpuds mørbraden og skær den i skiver
  • Skær broccolien i små buketter og gulerødderne skrælles og skæres i skiver på skrå.
  • Rist cashewnødderne gyldne på en tør pande og stil til side.
  • Brun mørbradskiverne i lidt olie i en dyb pande eller en gryde.
  • Tag mørbradskiverne af og læg dem til side.
  • Hæld kokosmælk i panden/gryden og varm det op.
  • Skræl ingefæren og riv det på et fint rivejern. Jeg bruger et rivejern fra Microplane (affiliatelink).
  • Tilsæt revet ingefær, sukker, fiskesauce og karry til kokosmælken (man kan også starte med at 'brænde' karryen af i lidt olie på panden inden kokosmælk mv. tilsættes. Lad det simre i 10 minutter.
  • Tilsæt gulerødderne til kokosmælken og lad det småsimre i 2 minutter.
  • Tilsæt derefter broccoli og svinemørbradstykkerne. Smag til med limesaft og salt/peber.
  • Servér med kogte ris.

Dine egne noter

Noter

Opskriften er fundet hos Femina

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 1012 kcal | Kulhydrater: 47 g | Protein: 54 g | Fedt: 74 g
Bedøm denne opskrift:
5 fra 1 stemme
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Svinemørbrad i karrysauce
Svinemørbrad i karrysauce
Svinemørbrad i karrysauce
Svinemørbrad i karrysauce
Svinemørbrad i karrysauce
Svinemørbrad i karrysauce

 

//Indlægget indeholder affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb. Det vil blive brugt til at drive siden.// Skrevet af: Louise DamBroccoli, Cashewnødder, Fiskesauce, Gulerødder, Ingefær, Karry, Kokosmælk, Lime, Rørsukker, SvinemørbradKategori: Aftensmad, Efterår, Svinekød, Vinter

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften