• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Chokolade-banoffee tærte

    Udgivet: jan 1, 2011 · Opdateret: maj 31, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    chokolade banoffee

    Elsker du chokolade? Og hvad med bananer? Kan du svare ja til det, så skal du helt sikkert forsøge dig med denne dessert. Den smager vildt godt, og så er den ret nem at bikse sammen. Den smager rigtig godt sammen med en lækker vaniljeis. Du kan eventuelt lave din egen vaniljeis ved at følge min opskrift lige her.

    Læs også: Banoffee pie i glas | Chokoladetrøfler med karamel | Grillet banan med brun farin, vaniljeis & chokoladesauce

    chokolade banoffee

    Chokolade-banoffee tærte

    4.5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    6 personer
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 1 t
    Udskriv

    Ingredienser

    • 100 g smør
    • 250 g chokoladecookies med chokoladestykker
    • 3 bananer
    • 1 dåse kondenseret mælk
    • 1 spsk kakaopulver
    • 6 spsk piskefløde
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Smør bund og sider på 6 små kageforme på 8 cm med løs bund eller kagerringe. Smelt smørret i en kasserolle, og tag den af varmen. Bland knuste cookies med det smeltede smør, og fordel massen i de 6 forme. Pres dejen fast ned i bunden. Skær bananerne i tynde skiver, og arrangér dem på kiksebunden. Dæk til og sæt dem på køl, til de skal bruges. (Vi lavede det istedet i et fad og skar det ud efterfølgende)
    • Hæld kondenseret mælk i en gryde, bring det i kog, og lad det simre for middel varme under omrøring, til mælken bliver karamelfarvet. Tag gryden af varmen, sigt kakao over samt 6 spsk piskefløde, og bland det godt. Kom karamelfyldet over bananer og kiksebund. Dæk til, og sæt det på køl i mindst 30 min.
    • Tag tærterne ud af formene før servering og sæt dem på serveringstallerkner. Eller skær kagen ud, hvis du har lavet en stor. Vi serverede kagen med vaniljeis.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fra bogen Chokolade! Af Kathryn Hawkins.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person
    | Kalorier: 647 kcal | Kulhydrater: 78 g | Protein: 8 g | Fedt: 35 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

     Chokolade-banoffee tærte
     Chokolade-banoffee tærte
     Chokolade-banoffee tærte
     Chokolade-banoffee tærte

     

    Skrevet af: Louise DamChokoladeKategori: Efterår, Nytår, Nytårsdessert, Søde sager, Søde Tærter, Vinter

    Følg mig på Instagram
    « Lasagneruller
    Frisk pasta med laks og spinat »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Louise

      januar 02, 2011 at 12:56 pm

      Ja det gjorde vi, og den kan stærkt anbefales. Din blog ser rigtig fin ud. Glæder mig til at se når der kommer flere indlæg.

      Svar
    2. Lise B

      januar 01, 2011 at 10:02 pm

      Muums det ser lækkert ud, fik i det til dessert til nytår? :)

      Håber du vil tjekke min blog http://lisepaasu.blogspot.com

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her