Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Chokolade-banoffee tærte

Udgivet: 1. jan 2011 · Opdateret: 31. maj 2021

chokolade banoffee

Elsker du chokolade? Og hvad med bananer? Kan du svare ja til det, så skal du helt sikkert forsøge dig med denne dessert. Den smager vildt godt, og så er den ret nem at bikse sammen. Den smager rigtig godt sammen med en lækker vaniljeis. Du kan eventuelt lave din egen vaniljeis ved at følge min opskrift lige her.

Læs også: Banoffee pie i glas | Chokoladetrøfler med karamel | Grillet banan med brun farin, vaniljeis & chokoladesauce

piskeris Grullo

Chokolade-banoffee tærte

4.50 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 6 personer
Forb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 250 g chokoladecookies med chokoladestykker
  • 3 bananer
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 1 spsk (reklamelink)kakaopulver
  • 6 spsk piskefløde

Sådan gør du
 

  • Smør bund og sider på 6 små kageforme på 8 cm med løs bund eller kagerringe. Smelt smørret i en kasserolle, og tag den af varmen. Bland knuste cookies med det smeltede smør, og fordel massen i de 6 forme. Pres dejen fast ned i bunden. Skær bananerne i tynde skiver, og arrangér dem på kiksebunden. Dæk til og sæt dem på køl, til de skal bruges. (Vi lavede det istedet i et fad og skar det ud efterfølgende)
  • Hæld kondenseret mælk i en gryde, bring det i kog, og lad det simre for middel varme under omrøring, til mælken bliver karamelfarvet. Tag gryden af varmen, sigt kakao over samt 6 spsk piskefløde, og bland det godt. Kom karamelfyldet over bananer og kiksebund. Dæk til, og sæt det på køl i mindst 30 min.
  • Tag tærterne ud af formene før servering og sæt dem på serveringstallerkner. Eller skær kagen ud, hvis du har lavet en stor. Vi serverede kagen med vaniljeis.

Noter

Opskriften er fra bogen Chokolade! Af Kathryn Hawkins.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 647 kcal | Kulhydrater: 78 g | Protein: 8 g | Fedt: 35 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

 Chokolade-banoffee tærte
 Chokolade-banoffee tærte
 Chokolade-banoffee tærte
 Chokolade-banoffee tærte

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Louise skriver

    januar 02, 2011 at 12:56 pm

    Ja det gjorde vi, og den kan stærkt anbefales. Din blog ser rigtig fin ud. Glæder mig til at se når der kommer flere indlæg.

    Svar
  2. Lise B skriver

    januar 01, 2011 at 10:02 pm

    Muums det ser lækkert ud, fik i det til dessert til nytår? :)

    Håber du vil tjekke min blog http://lisepaasu.blogspot.com

    Svar
4.50 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.