• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Fødselsdag

    Lækre kanelsnegle - helt uden de tørre kanter!

    Udgivet: jun 10, 2013 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    edb o

    Jeg elsker kanelsnegle, men jeg synes tit de bliver lidt tørre i kanten. Især på andendagen. Derfor er disse kanelsnegle blevet bagt ved siden af hinanden i en form, så de er bagt sammen = ingen tørre kanter! Det er så lækkert, jeg lover det! De holder sig også gode i meget længere tid end normalt. Pynt sneglene med glasur og så er de vist et hit hos de fleste.

    edb o

    Lækre kanelsnegle - helt uden de tørre kanter!

    4 fra 4 stemmer
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    25 stk.
    Forb. tid 1 t 45 min
    Samlet tid 1 t 45 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 25 gram gær
    • 2,5 dl lunken mælk
    • 75 gram smeltet smør
    • 75 gram sukker
    • 500 gram hvedemel
    • 150 gram blødt smør
    • 5 spsk sukker
    • 5 tsk kanel
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Gæren smuldres ud i den lunkne mælk og det smeltede smør afkøles let og tilsættes forsigtigt til mælken
    • Sukkeret tilsættes og opløses i mælken
    • Melet røres i og dejen æltes
    • Sæt dejen til hævning i cirka 1 time
    • Blødt smør, sukker og kanel blandes sammen i en skål
    • Dejen rulles ud med en tykkelse på ca. ½ cm, fyldet fordeles på dejen hvorefter den rulles sammen
    • Skær kanelsneglene ud i skiver og sæt dem med en lille smule mellemrum i en bradepande eller i en springform. Der skal bare være lidt høje kanter på formen og sneglene skal kunne bage sammen
    • Bag sneglene i ovnen ved 180 grader i cirka 15 minutter

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 160 kcal | Kulhydrater: 21 g | Protein: 2 g | Fedt: 8 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Lækre kanelsnegle - helt uden de tørre kanter!
    Lækre kanelsnegle - helt uden de tørre kanter!
    Lækre kanelsnegle - helt uden de tørre kanter!

    Skrevet af: Louise DamGær, Hvedemel, Kanel, Mælk, Smør, SukkerKategori: Fødselsdag, Kager, Søde sager, Sødt bagværk
    Følg mig på Instagram
    « Små søde grillede kyllingedeller på spyd
    Coleslaw »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. René Lundum Pedersen

      september 26, 2019 at 6:07 pm

      Hej Louise...

      Super lækker opskrift.
      Har dog valgt og putte 2 tak kardemomme i dejen for at piffe smagen lidt op.
      Smager super godt.

      PS. Alufolie bakker fra Dagmar tærter kan også bruges 8 ark i hver.

      Mvh René "NissenFM" Lundum Pedersen.

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 01, 2019 at 4:27 pm

        Dejligt at høre du kunne bruge opskriften. Det lyder også super lækkert med kardemomme i dejen :o)

        Svar
        • Cæcilie

          august 01, 2021 at 10:52 am

          Hej Louise !

          Står og skal lave disse lækre kanelsnegle til min lillesøsters konfirmation men skal de laves på varmluft eller alm ovnfunktion? PANIK! pft !

          P.s. tak for en lækker madblog

          Svar
          • Louise Dam

            august 02, 2021 at 10:17 pm

            Jeg plejer at bage ved almindelig ovn. Dejligt du læser med! og stort tillykke med din lillesøster :-)

            Svar
    2. Jeannette

      juni 06, 2019 at 1:06 pm

      Hej Louise.

      Først total lækker kanelsnegle og familien elsker dem.
      Jeg har nogle spørgsmål, hvis man fryser dem ubagt, hvor lang tid skal de bage, bare den samme tid som hvis du bager dem med det samme.
      Kan man lave dem dagen før, stille Demi køleskabet og først bage dem dagen efter dejen er lavet

      Mvh Jeannette

      Svar
      • Louise Dam

        juni 11, 2019 at 9:32 am

        Jeg har kun prøvet at fryse dem, hvor jeg har bagt dem. Så det kan jeg desværre ikke helt svare på om man kan. Jeg har heller ikke prøvet at koldhæve dejen, men hvis du forsøger det skal du huske at bruge mindre gær.

        Svar
    3. Catherine

      december 17, 2018 at 10:49 am

      Hej Louise
      Hvilken størrelse er den springform du har brugt? Min er 26 cm og er i tvivl om den er stor nok.
      Tak for gode opskrifter!
      Vh

      Svar
      • Louise Dam

        marts 14, 2019 at 12:39 pm

        Beklager det meget sene svar. Jeg tror min form var 26 eller 28 cm.

        Svar
    « Ældre kommentarer

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her