• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Bagværk » Sødt bagværk

    Kanelsnegle

    Udgivet: jun 10, 2013 · Opdateret: maj 31, 2023 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Her kan du få min bedste opskrift på nemme kanelsnegle i fad. Jeg er ikke vild med tørre kanter på mit bagværk, og derfor synes jeg, at de her er verdens bedste kanelsnegle. Hvis du gerne vil smage nogle lækre kanelsnegle, og ikke er til de tørre kanter - så skal du prøve den her opskrift!

    Kanelsnegle

    Nemme kanelsnegle i fad

    Jeg elsker kanelsnegle, men jeg synes tit de har tendens til at blive lidt tørre i kanten. Især på andendagen. Derfor er disse kanelsnegle blevet bagt ved siden af hinanden i en form, så de er bagt sammen = ingen tørre kanter! Det er så lækkert, jeg lover det. De holder sig også gode i meget længere tid end normalt. Pynt sneglene med glasur og så er de vist et hit hos de fleste.

    Prøv også disse opskrifter:
    Kanelstang | Kanelsnurrer | Kanelkage

    Verdens bedste kanelsnegle

    Det er selvfølgelig et stort statement at sige, at man har den bedste opskrift på snegle med kanel. Jeg er nu vild med, at de bliver bagt tæt sammen i fadet, så kanterne ikke bliver tørre.

    Jeg bager dem i en springform, men du skal passe på med ikke at lægge dem for tæt i fadet. Hvis de ligger for tæt, kan de ikke hæve så fint op, som de gerne skulle. Du kan også placere dem i en bradepande, bare de også har et par centimeters mellemrum mellem sig.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Lækre kanelsnegle - helt uden de tørre kanter!

    Opskrift af Louise Dam
    25 stk.
    Forb. tid 1 time t 45 minutter min
    Samlet tid 1 time t 45 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 25 gram gær
    • 2,5 dl lunken mælk
    • 75 gram smeltet smør
    • 75 gram sukker
    • 500 gram hvedemel
    • 150 gram blødt smør
    • 5 spsk sukker
    • 5 tsk kanel

    Sådan gør du
     

    • Gæren smuldres ud i den lunkne mælk og det smeltede smør afkøles let og tilsættes forsigtigt til mælken
    • Sukkeret tilsættes og opløses i mælken
    • Melet røres i og dejen æltes
    • Sæt dejen til hævning i cirka 1 time
    • Blødt smør, sukker og kanel blandes sammen i en skål
    • Dejen rulles ud med en tykkelse på ca. ½ cm, fyldet fordeles på dejen hvorefter den rulles sammen
    • Skær kanelsneglene ud i skiver og sæt dem med en lille smule mellemrum i en bradepande eller i en springform. Der skal bare være lidt høje kanter på formen og sneglene skal kunne bage sammen
    • Bag sneglene i ovnen ved 180 grader i cirka 15 minutter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 160 kcal | Kulhydrater: 21 g | Protein: 2 g | Fedt: 8 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.2 fra 6 stemmer
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    💭 Spørgsmål og svar til opskriften

    Hvor stammer kanelsnegle fra?

    Originalt set kommer den fra Sverige, og så er den efterhånden spredt sig til mange vestlige lande.

    Ved hvor høj varme skal kanelsnegle bages?

    Jeg bager mine snegle ved 180 grader i 15 minutter.

    Lækre kanelsnegle - helt uden de tørre kanter!
    Lækre kanelsnegle - helt uden de tørre kanter!
    Lækre kanelsnegle - helt uden de tørre kanter!
    Følg mig på Instagram
    « Små søde grillede kyllingedeller på spyd
    Coleslaw »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. René Lundum Pedersen

      september 26, 2019 at 6:07 pm

      Hej Louise...

      Super lækker opskrift.
      Har dog valgt og putte 2 tak kardemomme i dejen for at piffe smagen lidt op.
      Smager super godt.

      PS. Alufolie bakker fra Dagmar tærter kan også bruges 8 ark i hver.

      Mvh René "NissenFM" Lundum Pedersen.

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 01, 2019 at 4:27 pm

        Dejligt at høre du kunne bruge opskriften. Det lyder også super lækkert med kardemomme i dejen :o)

        Svar
        • Cæcilie

          august 01, 2021 at 10:52 am

          Hej Louise !

          Står og skal lave disse lækre kanelsnegle til min lillesøsters konfirmation men skal de laves på varmluft eller alm ovnfunktion? PANIK! pft !

          P.s. tak for en lækker madblog

          Svar
          • Louise Dam

            august 02, 2021 at 10:17 pm

            Jeg plejer at bage ved almindelig ovn. Dejligt du læser med! og stort tillykke med din lillesøster :-)

            Svar
    2. Jeannette

      juni 06, 2019 at 1:06 pm

      Hej Louise.

      Først total lækker kanelsnegle og familien elsker dem.
      Jeg har nogle spørgsmål, hvis man fryser dem ubagt, hvor lang tid skal de bage, bare den samme tid som hvis du bager dem med det samme.
      Kan man lave dem dagen før, stille Demi køleskabet og først bage dem dagen efter dejen er lavet

      Mvh Jeannette

      Svar
      • Louise Dam

        juni 11, 2019 at 9:32 am

        Jeg har kun prøvet at fryse dem, hvor jeg har bagt dem. Så det kan jeg desværre ikke helt svare på om man kan. Jeg har heller ikke prøvet at koldhæve dejen, men hvis du forsøger det skal du huske at bruge mindre gær.

        Svar
    3. Catherine

      december 17, 2018 at 10:49 am

      Hej Louise
      Hvilken størrelse er den springform du har brugt? Min er 26 cm og er i tvivl om den er stor nok.
      Tak for gode opskrifter!
      Vh

      Svar
      • Louise Dam

        marts 14, 2019 at 12:39 pm

        Beklager det meget sene svar. Jeg tror min form var 26 eller 28 cm.

        Svar
    « Ældre kommentarer

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788