Her kan du få min bedste opskrift på nemme kanelsnegle i fad. Jeg er ikke vild med tørre kanter på mit bagværk, og derfor synes jeg, at de her er verdens bedste kanelsnegle. Hvis du gerne vil smage nogle lækre kanelsnegle, og ikke er til de tørre kanter - så skal du prøve den her opskrift!

Nemme kanelsnegle i fad
Jeg elsker kanelsnegle, men jeg synes tit de har tendens til at blive lidt tørre i kanten. Især på andendagen. Derfor er disse kanelsnegle blevet bagt ved siden af hinanden i en form, så de er bagt sammen = ingen tørre kanter! Det er så lækkert, jeg lover det. De holder sig også gode i meget længere tid end normalt. Pynt sneglene med glasur og så er de vist et hit hos de fleste.
Prøv også disse opskrifter:
Kanelstang | Kanelsnurrer | Kanelkage
Verdens bedste kanelsnegle
Det er selvfølgelig et stort statement at sige, at man har den bedste opskrift på snegle med kanel. Jeg er nu vild med, at de bliver bagt tæt sammen i fadet, så kanterne ikke bliver tørre.
Jeg bager dem i en springform, men du skal passe på med ikke at lægge dem for tæt i fadet. Hvis de ligger for tæt, kan de ikke hæve så fint op, som de gerne skulle. Du kan også placere dem i en bradepande, bare de også har et par centimeters mellemrum mellem sig.
📖 Opskrift
Lækre kanelsnegle - helt uden de tørre kanter!
Ingredienser
Sådan gør du
- Gæren smuldres ud i den lunkne mælk og det smeltede smør afkøles let og tilsættes forsigtigt til mælken
- Sukkeret tilsættes og opløses i mælken
- Melet røres i og dejen æltes
- Sæt dejen til hævning i cirka 1 time
- Blødt smør, sukker og kanel blandes sammen i en skål
- Dejen rulles ud med en tykkelse på ca. ½ cm, fyldet fordeles på dejen hvorefter den rulles sammen
- Skær kanelsneglene ud i skiver og sæt dem med en lille smule mellemrum i en bradepande eller i en springform. Der skal bare være lidt høje kanter på formen og sneglene skal kunne bage sammen
- Bag sneglene i ovnen ved 180 grader i cirka 15 minutter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
💭 Spørgsmål og svar til opskriften
Originalt set kommer den fra Sverige, og så er den efterhånden spredt sig til mange vestlige lande.
Jeg bager mine snegle ved 180 grader i 15 minutter.
René Lundum Pedersen
Hej Louise...
Super lækker opskrift.
Har dog valgt og putte 2 tak kardemomme i dejen for at piffe smagen lidt op.
Smager super godt.
PS. Alufolie bakker fra Dagmar tærter kan også bruges 8 ark i hver.
Mvh René "NissenFM" Lundum Pedersen.
Louise Dam
Dejligt at høre du kunne bruge opskriften. Det lyder også super lækkert med kardemomme i dejen :o)
Cæcilie
Hej Louise !
Står og skal lave disse lækre kanelsnegle til min lillesøsters konfirmation men skal de laves på varmluft eller alm ovnfunktion? PANIK! pft !
P.s. tak for en lækker madblog
Louise Dam
Jeg plejer at bage ved almindelig ovn. Dejligt du læser med! og stort tillykke med din lillesøster :-)
Jeannette
Hej Louise.
Først total lækker kanelsnegle og familien elsker dem.
Jeg har nogle spørgsmål, hvis man fryser dem ubagt, hvor lang tid skal de bage, bare den samme tid som hvis du bager dem med det samme.
Kan man lave dem dagen før, stille Demi køleskabet og først bage dem dagen efter dejen er lavet
Mvh Jeannette
Louise Dam
Jeg har kun prøvet at fryse dem, hvor jeg har bagt dem. Så det kan jeg desværre ikke helt svare på om man kan. Jeg har heller ikke prøvet at koldhæve dejen, men hvis du forsøger det skal du huske at bruge mindre gær.
Catherine
Hej Louise
Hvilken størrelse er den springform du har brugt? Min er 26 cm og er i tvivl om den er stor nok.
Tak for gode opskrifter!
Vh
Louise Dam
Beklager det meget sene svar. Jeg tror min form var 26 eller 28 cm.