• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Bagværk » Madbrød

    Hjemmebagte hotdogbrød

    Udgivet: aug 31, 2021 · Opdateret: aug 31, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Opskrift på de lækreste hjemmebagte hotdogbrød (eller pølsebrød), der er perfekte til en god hotdog.

    Hotdogbroed pølsebrød

    Hjemmebagte hotdogbrød er virkelig lækkert! Det tager altså lige den simple og lækre hotdog til et andet plan. Masser af god smag, og så mætter de også noget bedre end de almindelige pølsebrød man kan købe.

    Prøv også disse opskrifter:
    Sliders - Mini burgere | Hjemmelavede hotdogs | Perfekte hjemmebagte burgerboller

    De hjemmebagte hotdogbrød kan nemt fryses ned, så du hurtigt kan lave hjemmelavede hotdogs til aftensmaden uden at gå på kompromis med smagen. Hotdogs er jo altså kendt som fast food, derfor skal det jo også gerne gå stærkt når først de skal spises.

    Herunder får du en super lækker opskrift på nemme hjemmelavede pølsebrød til din hotdog.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Hjemmebagte hotdogbrød

    10 brød
    Holdbarhed: 2-3 dage
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 20 min
    Tilb. tid 10 min
    Hævetid 1 t
    Samlet tid 1 t 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 25 g gær
    • 3 dl mælk
    • 50 g smør
    • 2 spsk sukker
    • ½ tsk salt
    • 1 æg
    • 450-500 g hvedemel

    Pynt:

    • 1 æg til pensling
    • Sesamfrø valgfrift

    Sådan gør du
     

    • Lun mælken og smelt smørret (eventuelt i samme gryde eller skål hvis du bruger mikroovn)
    • Køl mælk og smør lidt ned - det skal være fingervarmt.
    • Hæld mælk og smør i en skål og smuldr gæren heri.
    • Tilsæt sukker, salt og æg og rør godt rundt.
    • Tilsæt melet lidt af gangen, og brug gerne en røremaskine til at røre dejen. Den må gerne være en smule klistret når den er færdig.
    • Lad dejen hæve i tildækket i 1 time.
    • Når dejen har hævet hælder du den ud på bordet og ælter den hurtigt igennem.
    • Del dejen i 10 lige store dele.
    • Gør hver del dej flad og aflang og rul derefter dejen sammen til en pølse og luk den i enderne. Det gør at brødene bliver mere luftige.
      Se hvordan i billederne længere nede på siden.
    • Placer alle brødene på en bageplade med bagepapir.
    • Pensl med sammenpisket æg og drys eventuelt med sesamfrø.
    • Bag pølsebrødene i en forvarmet ovn ved 210 grader i cirka 10 minutter.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fra God Mad og Søde Sager

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 brød | Kalorier: 242 kcal | Kulhydrater: 39 g | Protein: 7 g | Fedt: 6 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.8 fra 8 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Tilbehør til din hotdog

    Udover pølsebrød til din hotdog skal du selvfølgelig også bruge pølser. Husk at købe pølser med et højt indhold af kød. Gerne over 80 % efter min mening. Derudover synes jeg, at følgende skal indgå i en god hotdog.

    • Hjemmelavet agurkesalat
    • Syltede rødløg
    • Ristede løg
    • Ketchup og sennep (nogle bruger også remoulade).

    Skal det gå stærkt?

    Skal det gå ekstra stærkt en dag, og byder fryseren ikke lige på disse lækre pølsebrød, så vil jeg anbefale dig at købe de pølsebrød, der hedder brioche hotdogbrød. Det er altså lige en tand mere lukses end de almindelige hotdogbrød.

    Derudover er der jo altså ingen der siger du skal lave ALT tilbehøret fra bunden. Men den hjemmelavede agurkesalat vil jeg virkelig anbefale i stedet for en købt.

    • Gær udrøres i mælk
    • Hvedemel tilsættes skålen
    • Dej til pølsebrød inden hævning
    • dej til pølsebrød efter hævning
    • Dej til pølsebrød eller hotdogbrød
    • Dejen deles i mindre stykker
    • Dejen gøres flad
    • Rul dejen til en pølse
    • Hotdogbroed
    • Pølsebrød
    • Hjemmebagte Pølsebrød
    • Hjemmebagte hotdogbrød
    • Hjemmebagte hotdogbroed
    • Hjemmebagte pølsebrød
    Hotdogbroed eller pølsebrød


    Følg mig på Instagram
    « Gulerodsmuffins med ostecreme
    Frugtsalat med råcreme »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Anne Mari

      juni 03, 2022 at 6:29 pm

      5 stars
      De beste pølsebrød jeg noengang har bakt! Super oppskrift😁

      Svar
      • Louise Dam

        juni 09, 2022 at 9:00 am

        Så dejligt at høre! :-)

        Svar
    2. Marianne Lyhne

      august 30, 2020 at 3:32 pm

      Så fik jeg lavet hotdog brød efter din opskrift. Stort hit hos både voksne og børnebørn. Jeg gav dem ca 15 minutter i ovnen. Og så blev de varmet på grillen. Super fine

      Svar
      • Louise Dam

        september 19, 2020 at 9:52 am

        Lyder bare så lækkert! Godt du kunne bruge opskriften :-)

        Svar
    3. Anne

      juni 27, 2019 at 10:06 am

      Lavede dejen til pølsehorn - og de var et kæmpe hit hos ungerne og deres legegruppe! Varme anbefalinger herfra!

      Svar
      • Louise Dam

        juli 13, 2019 at 12:40 pm

        Dejligt at høre :o)

        Svar
    4. Charina

      marts 11, 2019 at 9:57 pm

      Smager lækre , tænker dejen også vil være skøn til pølsehorn 😃

      Svar
      • Louise Dam

        marts 14, 2019 at 12:32 pm

        Det er jeg også helt sikker på den sagtens kan bruges til :-)

        Svar
    5. Emma

      september 05, 2018 at 12:36 pm

      Hvor mange pølsebrød bliver der ca?

      Svar
      • Louise Dam

        september 08, 2018 at 7:45 am

        10 stk. Det står også i opskriften :-)

        Svar
    6. Julie

      juni 19, 2018 at 2:27 pm

      Er det varmluft eller alm. ovn?

      Svar
      • Louise Dam

        juni 21, 2018 at 6:06 pm

        Jeg bruger altid alm. ovn, hvis der ikke står andet.

        Svar
    7. Thilden

      maj 16, 2018 at 3:36 pm

      Øv mine hævede slet ikke på noget tidspunkt selvom dejen stod i en time. Efter 15 min i ovnen var de heller ikke begyndt at blive gyldne endnu :/

      Svar
      • Louise Dam

        juni 16, 2018 at 4:32 pm

        Hvis din dej ikke hævede vil jeg tro væsken har været for varm så gæren er blevet ødelagt.

        Svar
    8. Mathilde

      december 29, 2017 at 10:52 pm

      Super opskrift og nem at lave.
      Jeg erstattede 300 g hvedemel med speltmel, tilføjede chiafrø, sesamfrø og solsikkekerner til dejen og så lidt mindre hvedemel og halvt så leget sukker.
      Det fungerer fint som et sundere alternativ, og hvis man er til brød med kerner.
      Derudover lod jeg dem faktisk efterhæve, men det var mest fordi at jeg glemte at tænde ovnen :D
      Tak for opskriften Louise.

      Svar
    9. Tine

      maj 21, 2017 at 2:18 pm

      Skal de ikke efterhæve 😀

      Svar
      • Louise Dam

        maj 23, 2017 at 8:11 pm

        Det gjorde jeg ikke :-)

        Svar
    10. Weee

      april 19, 2017 at 9:19 am

      Vender du den lukkede ende af nedad på bagepladen? Eller har du bare lukket kanten så fint- siden det ikke kan ses på billeder?

      Svar
      • Louise Dam

        april 19, 2017 at 3:16 pm

        Ja, jeg vender kanten nedad :-)

        Svar
    11. Madfreaken

      oktober 05, 2016 at 12:24 pm

      Mmmmmmh! Hotdogs/pølsebrød er en af mine favoritter jeg kunne spise det til frokost hver dag, altså!
      Jeg er også selv passioneret omkring mad, og elsker at blogge om det! http://fineopskrifter.dk/

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her