
Jeg er på ingen måde vegetar. Jeg elsker kød, og spiser det næsten hver dag. Men jeg har et par stykker i min omgangskreds, som er vegetarer, og der kan jeg nogle gange godt blive lidt udfordret i hvad man så laver af mad.
Denne lækre ret med røde linser i tomat-kokossauce er super nem at lave. Den er færdig på 45 minutter, og så smager den bare virkelig godt. Hvis man ikke kan undvære kødet, så har jeg også en version af opskriften med kylling. Men jeg synes nu sagtens man kan spise den vegetariske version, selvom man ikke er vegetar. For den smager virkelig godt. Kokosmælken giver den en meget lækker cremet konsistens, som bare passer rigtig godt sammen med de røde linser.
Røde linser i tomat-kokossauce
Ingredienser
- 100 g røde linser
- 2 gulerødder i tern
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 lille rødløg i tern
- 1 rød peberfrugt i tern
- 1 lille dåse kokosmælk
- 2 fed presset hvidløg
- 1 bundt hakket persille
- 1 tsk Garam Masala
- 2 tsk salt
Sådan gør du
- Skyl linserne grundigt i koldt vand.
- Bring linserne i kog under låg sammen med de hakkede tomater og kokosmælken.
- Imens skæres rødløg, peberfrugt og gulerødder i tern og tilsættes retten.
- Tilsæt resten af ingredienserne undtagen persille og kylling. Lad retten småsimre i 20-30 minutter.
- Til sidst tilsættes den hakkede persille og retten serveres. Server eventuelt med et stykke lækkert brød.
Skriv et svar