
Denne lækre ret med røde linser i tomat-kokossauce er super nem at lave. Den er færdig på 45 minutter, og så smager den bare virkelig godt. Hvis man ikke kan undvære kødet, så har jeg også en version af opskriften med kylling. Men jeg synes nu sagtens man kan spise den vegetariske version, selvom man ikke er vegetar. For den smager virkelig godt. Kokosmælken giver den en meget lækker cremet konsistens, som bare passer rigtig godt sammen med de røde linser.
Røde linser i tomat-kokossauce
2 personer
Forberedelsestid: 15 min
Samlet tid: 45 min
Ingredienser
100 g røde linser
2 gulerødder i tern
1 dåse hakkede tomater
1 lille rødløg i tern
1 rød peberfrugt i tern
1 lille dåse kokosmælk
2 fed presset hvidløg
1 bundt hakket persille
1 tsk Garam Masala
2 tsk salt
1. Skyl linserne grundigt i koldt vand.
2. Bring linserne i kog under låg sammen med de hakkede tomater og kokosmælken.
3. Imens skæres rødløg, peberfrugt og gulerødder i tern og tilsættes retten.
4. Tilsæt resten af ingredienserne undtagen persille og kylling. Lad retten småsimre i 20-30 minutter.
5. Til sidst tilsættes den hakkede persille og retten serveres. Server eventuelt med et stykke lækkert brød.
Opskriften er fundet hos Månebarnet. Jeg har dog rettet lidt til i opskriften.

Skrevet af: Louise DamGulerødder, Kokosmælk, Linser, Peberfrugt, Persille, Rødløg, TomatKategori: Efterår, Vegetarretter, Vinter
Skriv et svar