• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Nem hverdagsmad

    Kylling i fad med pikant ost

    Udgivet: okt 8, 2021 · Opdateret: okt 8, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Kylling i fad med pikant ost, bacon og masser af grøntsager. Det er nem og hurtig hverdagsmad, og så smager det bare super godt!

    Kylling i fad med pikant ost

    Nem hverdagsmad er noget de fleste er fan er. Denne her kylling i fad med pikant ost er en af de nemme retter. Den er fyldt med god smag, og så er den også fyldt med masser af grøntsager.

    Det er sådan en ret, der er perfekt at lave lidt ekstra af så man har til dagen efter. For så blev aftensmaden lige endnu nemmere!

    I min opskrift på pikant kylling i fad har jeg tilsat porrer, broccoli og peberfrugt. Men du kan sagtens bruge andre grøntsager i stedet for.

    Se også disse opskrifter:
    Koteletter i fad | Kyllingefilet med lækkert grøntsagsfad | Karrykål med oksekød

    Sovsen til retten bliver lavet af hakkede tomater, tomatpuré, flødeost med pikant smag og madlavningsfløde. Flødeosten er med til at give en cremet og lækker afrundet smag til sovsen. Hvis jeg har en rest af en flødeost vi ikke får brugt, så fryser jeg den faktisk ofte ned og bruger den i sammenkogte retter, koteletter i fad osv.

    Jeg serverer ofte en god salat til retten. F.eks. en meget nem tomatsalat, som her på billedet og kogte ris eller blomkålsris.

    Har du lyst til at prøve min opskrift på pikant kylling i fad med grøntsager, så finder du opskriften lige herunder.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Kylling i fad med pikant ost

    6 personer
    Holdbarhed: 3 dage
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 20 min
    Tilb. tid 25 min
    Samlet tid 45 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 75 g bacon i tern eller i skiver, som du steger og så brækker ud i mindre stykker
    • 600 g kyllingebryst
    • 2 peberfrugter
    • 1 broccoli cirka 400 g med stok
    • 3 porrer
    • 3 tsk paprika
    • 2 tsk timian
    • 1 spsk tomatpuré
    • 1 dåse hakkede tomater
    • 200 g flødeost pikant
    • ½ liter madlavningsfløde
    • salt
    • peber

    Serveres med

    • kogte ris eller blomkålsris

    Sådan gør du
     

    • Start med at stege baconen sprød på en dyb pande.
    • Imens skærer du kyllingen i strimler.
    • Tag baconen af panden og kom den i et stort ovnfast fad.
    • Steg kyllingestrimlerne i baconfedtet til det er brunet godt af på alle sider.
    • Imens kyllingen steger klargøres grøntsagerne.
    • Peberfrugt skæres i strimler, porrer skæres i skiver/ringe og broccoli i små buketter. Skær også stokken fra broccolien i små stykker.
    • Tag kyllingen af panden og kom den op i fadet.
    • Kom lidt olie på panden og kom alle grøntsagerne op panden og lad dem blive svitset godt i cirka 5 minutter.
    • Kom grøntsagerne i fadet.
    • Kom lidt olie på panden og svits paprika, timian og tomatpuréen på panden i 30 sekunder.
    • Tilsæt så hakkede tomater, flødeost pikant, madlavningsfløde.
    • Lad saucen stå og simre et par minutter. Smag den til og krydr med salt og peber efter behov.
    • Hæld saucen over kød og grøntsager i fadet.
    • Sæt fadet i ovnen ved 200 grader alm. ovn i cirka 20-30 minutter.
    • Imens fadet er i ovnen koger du risene.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 489 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 33 g | Fedt: 30 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.8 fra 18 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    💭 Spørgsmål og svar til opskriften

    Kan jeg bruge andre grøntsager til retten?

    Ja, brug hvad du lige har til kylling i fad! F.eks. kan du udskifte porrer med løg eller rødløg, du kan bruge svampe, blomkål squash, aubergine. Det meste kan fungere i denne ret synes jeg.

    Hvilken flødeost skal jeg købe?

    Jeg plejer at bruge BUKO pikant flødeost - den fuldfede version.

    Pikant kylling i fad med grøntsager
    Følg mig på Instagram
    « Stenalderbrød af nødder, kerner og frø
    Halloween romkugler »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Amanda

      oktober 11, 2022 at 1:06 pm

      Tror du man kan bruge kokosmælk i stedet for madlavningsfløde? :)

      Bh

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 11, 2022 at 6:15 pm

        Ja, det tror jeg helt bestemt du godt kan :-)

        Svar
    2. Peernille

      januar 17, 2022 at 12:21 pm

      Kan man bruge andet end pikantost? Det ikke muligt at skaffe i Dubai 😄

      Svar
      • Louise Dam

        januar 18, 2022 at 5:15 pm

        Ja, jeg tænker andre typer flødeost eller en mascarpone måske?

        Svar
      • Lotte

        juni 11, 2022 at 8:46 am

        Hej Louise.
        Kan man. Lave det dagen før og så varme det op i oven?

        Svar
        • Louise Dam

          juni 13, 2022 at 10:45 am

          Ja, det kan du sagtens! Det kan være der skal en lille smule mere væde i når det bliver opvarmet.

          Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her