• Gå direkte til primær navigation
  • Gå direkte til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter / Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • USA
    • Italien
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube

Saltmandler

Kategorier: Jul/ Nytår/ Snacks/ Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt/ Videoopskrift

Tweet
Share
Pin131
Share31
+1
162 Shares
Print Friendly, PDF & Email
Saltmandler
4.4 (87.31%) 52 votes
Opskrift på hjemmelavede saltmandler
Disse skønner saltmandler er så nemme at lave og udgør en skøn snack. De er lige til at pakke ned og tage med på arbejde eller skole. Det var også dem jeg lavede som snacks til nytårsaften, hvilket de egnede sig super godt til. En super god nytårstale snack :-) Hvis du er mere til en sød mandelsnack, så kan jeg bestemt også anbefale dig at se nærmere på opskriften på mine brændte mandler.

Saltmandler

200 g
Forberedelsestid: 40 min

Ingredienser
200 g mandler
4 spsk salt
2 dl kogende vand


Fremgangsmåde
1. Rør 4 spsk salt ud i det kogende vand og læg mandlerne i vandet.
2. Lad mandlerne stå i blød i cirka 20 minutter
3. Dræn mandlerne godt for vand og fordel dem i et lag på en bageplade med bagepapir.
4. Drys med ekstra salt hvis du har lyst og bag ved 150 grader i 20-22 minutters tid.




Saltmandler
Saltmandler
Saltmandler
Saltmandler
Saltmandler
Saltmandler
Saltmandler

Skrevet af: Louise DamMandlerKategori: Jul, Nytår, Snacks, Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt, Videoopskrift

Følg mig på Instagram

af Louise Dam Ingredienser: Mandler

Previous Post: « Nytårsmenuen 2012
Next Post: Havregrynskugler »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Alexander

    9. oktober 2017 ved 14:37

    Prøvede kræfter med saltmandlerne her i weekenden – og de kan varmt anbefales. Tak for opskriften!

    Svar
    • Louise Dam

      15. oktober 2017 ved 00:49

      Skønt at høre :-)

      Svar
  2. pia

    29. august 2017 ved 13:14

    Hvor laenge kan mandlerne holde sig sproede og gode?

    Svar
    • Louise Dam

      5. september 2017 ved 16:31

      De når aldrig at stå særlig længe herhjemme, men har aldrig prøvet de er blevet bløde. Hvis de ikke bliver udsat for fugt vil jeg tro de nemt kan holde nogle uger.

      Svar
  3. Gitte

    9. juli 2017 ved 08:02

    Synes det var svært at opløse saltet i kogende vand fra en elkedel. Næste gang vil jeg prøve at koge vandet i en gryde og opløse deri, er det også sådan du gør?

    Svar
    • Louise Dam

      14. juli 2017 ved 16:52

      Jeg gør det bare med kogende vand fra en elkedel. Synes ikke det plejer at være et problem. Der skal bare røres rundt indtil det er opløst.

      Svar
  4. Jeanne

    22. maj 2017 ved 08:05

    Hej. Hvor lang tid kan de holde sig? Overvejer at lave dem til en fest, men det ville være rart hvis jeg kunne lave dem ugen før.

    Mvh Jeanne :)

    Svar
    • Louise Dam

      23. maj 2017 ved 20:09

      Du kan sagtens lave dem ugen før :-)

      Svar
  5. Sarah

    11. januar 2017 ved 09:23

    Hejsa!
    Er det alm. eller varmluft du bruger når man skal have mandlerne i ovnen? :-)

    Svar
    • Louise Dam

      12. januar 2017 ved 00:26

      Jeg bruger bare alm ovn.

      Svar
  6. Henriette

    6. november 2016 ved 22:57

    Hej.
    Du skriver spsk(spiskeskefulf) men bruger en teske. Mener du så ikke 4 teskefulde?
    Vh Henriette

    Svar
    • Louise Dam

      27. november 2016 ved 22:43

      Det er nu en spiseske jeg bruger i videoen også :-)

      Svar
  7. Ilse

    28. maj 2016 ved 10:27

    Du formidler rigtig godt. Det er dejligt, at du laver en video, så man kan følge processen.

    Svar
    • Louise Dam

      31. maj 2016 ved 18:54

      Tak Ilse, dejligt du kan bruge videoen.

      Svar
    • Kirsten V

      30. december 2016 ved 20:20

      Samme glade kommentar herfra. TUsind tak👍

      Svar
  8. Malene

    20. november 2015 ved 20:16

    Er det kroft eller fint salt man skal bruge, og hvad er bedst

    Svar
    • Louise Dam

      28. november 2015 ved 18:17

      Hej Malene

      Da saltet bliver opløst i vandet betyder det ikke noget for smagen om du bruger groft eller fint salt.

      Svar
      • Lise

        5. januar 2018 ved 19:03

        Da 4 spk. fint salt indeholder væsentlige mere salt (vejer mere) end 4 spk. groft salt, skal man npk være lidt mere påpasselig med det fine salt, end det grove, og måske bruge en mindre mænge.

        Svar
        • Louise Dam

          7. januar 2018 ved 12:24

          Det kan du have ret i – men jeg tror ikke det har den helt store betydning om der kommer i faktisk :-)

          Svar
  9. Annelise Bülow

    10. december 2014 ved 10:44

    Super blog. Mange tak for det. Må jeg spørge dig hvilken chokolade du bruger Til mandlerne. Hvid, fælde og mørk chokolade. På forhånd tak for hjælpen.
    Mh
    Anne

    Svar
    • Annelise Bülowå

      10. december 2014 ved 10:47

      Hvid, fløde og mørk chokolade.

      Svar
    • Louise Dam

      10. december 2014 ved 21:53

      Hej Annelise

      Mange tak! Det her er saltmandler – så der bruger jeg ikke noget chokolade. Er det en anden opskrift du tænker på?

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Stuvet hvidkål

Stuvet hvidkål

Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing

Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing

Syltede rødbeder

Syltede rødbeder

Broccolitoast

Broccolitoast

Broccolivafler

Broccolivafler med chiafrø

Måltidskasser Nemlig.com

Måltidskasser fra Nemlig.com

POPULÆRE OPSKRIFTER

    De lækreste fastelavnsboller med creme
    Bananpandekager
    Saltmandler
    Chokolademousse
    Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller
    Spidskålssalat

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

COPYRIGHT © 2010-2018 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med hele 14 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD14 (reklamelink)
Klik her