Året der gik 2015

Jeg har taget et lille tilbageblik på 2015. Året 2015 har været et rigtig godt år når man ser på bloggen. Jeg har haft mange gode samarbejder og har fået produceret masser af lækre opskrifter til jer. Det har været et år hvor endnu flere har været inde og besøge min blog, og det gør at jeg får lyst til at fortsætte med det jeg gør. Så tak for det :-)

Antal besøgende

I 2013 havde jeg 150.000 unikke besøgende, i 2014 steg det tal til 500.000 og her i 2015 lyder tallet på 1.650.000!! Siden 2014 er det en stigning på 1.150.000 unikke besøgende eller en stigning på 230 %!! (faktisk præcis den samme stigning i procent som fra 2013 til 2014 :-))

Rekorden på én dag var i 2013 på 2.040 unikke besøgende i 2014 blev rekorden på 11.339 unikke besøgende på én dag. Det steg til hele 35.067 unikkebesøgende i 2015. Den travleste dag på bloggen i 2013 var den 30. december i 2014 var det den 23. december, og i 2015 blev det den 13. januar - lige efter jeg havde delt min opskrift af karameller i mikrovnen på Facebook. Den blev noget af et hit!

Mest populære opskrifter i 2015

året der gik - mest læste opskrifter

Hvert år er der nogle opskrifter I er mere vilde med end andre. Dem I har set mest på i 2015 har jeg samlet herunder.

1. Karameller i mikroovnen
2. Bananpandekager
3. Chokoladekage
4. Æbletærte med smuldredej
5. Rødkålssalat med appelsin og granatæble
6. Hummus
7. Banankage
8. Ristaffel
9. Chokoladescones
10.Mini kiksekager
11.Klatkager
12.Langtidsstegt marineret nakkefilet

Årets gang på de sociale medier

Facebook var det i 2015 mine Chili Cheese Tops der røg helt til tops, mit opslag med opskriften fik 243 likes, 401 kommentarer og det blev delt 117 gange! Det var bestemt en opskrift I var vilde med :-)

Året der gik Facebook

Instagram var det de lidt sundere ting der hittede i 2015. Her var det nemlig min rugbrødspanini der med 210 likes var det billede der hittede på min Instagram profil.

Instagram - Panini

Tak for et skønt 2015, jeg glæder mig til et ligeså godt 2016 :-)

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.