Mellemøstlig mad kan for mange være lidt ukendt. Hvis man ikke lige har rejst i området omkring Tyrket, Iran, Irak osv, så er det ikke sikkert, at man har fået det.
Der er dog enkelte retter derfra, som vi har taget til os her i Danmark. En af de retter er falafler. Falafler er i bund og grund små kugler af kikærter, der bliver dybstegt i olie. Man serverer dem ofte i pitabrød, fladbrød eller andre madbrød.
Hertil serverer man gerne en god hummus. Hummus er blendede kikærter og olie, der giver en god dip. Man kan også bruge humus til at dyppe brød i.
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.
For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.
Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.
Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
|