Opskrifter på hovedretter og aftensmad
-
Grillet ørred med nye kartofler, urtecreme og grillede asparges
-
Mormordressing
-
Cremet pastaret med blomkålssauce og svampe
-
Blomkålssauce
-
Tacos med pulled chicken og æblesalsa
-
Salat med røget laks, dild og syltede rødløg
-
Knuste kartofler med hvidløg, rosmarin og parmesan
-
Nyretapper (Sous Vide)
-
Raita
-
Pulled Duck Burger - Burger med confiteret and
-
Paella med kylling og rejer
-
Rødbedehummus
-
Tiramisu
-
Bøf Stroganoff
-
Hønsekødssuppe
-
Mørbradbøffer med bløde løg og svampe a la creme
-
Hjemmelavet bearnaisesauce (sous vide)
-
Stuvet hvidkål
-
Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing
-
Syltede rødbeder
-
Broccolitoast
-
Broccolivafler med chiafrø
-
Cremet sennepsdressing
-
Vegetarisk svampebourguignon
-
Salat med varmrøget laks og dild
-
Hjemmekærnet smør
-
Blomkålssalat med æble og radiser
-
Spidskålssalat med ærter og dijondressing
-
Karry kartoffelsalat med tomat og kapers
-
Pommes Anna
-
Bløde tacos
-
Oksehaler i rødvin med kartoffelmos og sprøde rodfrugter
-
Spinatsalat med avokado, jordbær og honningristede valnødder
-
Friteret banan med kokos
-
Stegt spidskål med parmesan
-
Sprøde forårsruller med kylling
-
Påskeæg med cappuccino og karamel
-
Svinemørbrad i karrysauce
-
Rødkålssalat med honningmarinerede valnødder
-
Vegetarburger med halloumi og grillede grøntsager
-
Fetacreme
-
Grydestegt vildand/gråand