Opskrifter på hovedretter og aftensmad
-
Grydestegt vildand/gråand
-
Salat med bagte gulerødder og saltmandler
-
Waldorfsalat
-
Lakseroulade med spinatbund og dildcreme
-
Aubergineruller med ricotta og spinat i tomatsauce
-
Ovnbagte pestokartofler
-
Fried rice
-
Thai Beef Salad
-
Biksemad med spejlæg
-
Svinemørbrad med dijonsennep, honning og mandler
-
Sommerlig rissalat
-
Risfrikadeller med lun blomkålssalat
-
Grillede grønne asparges med bacon
-
Lækker risret med oksekød og ananas
-
Svensk pølseret
-
Råstegte kartofler
-
Vegetar curry med kokosmælk og kikærter
-
Ølbraiserede svinekæber
-
Pasta med blåskimmelsauce, ruccola og valnødder
-
Svampesauce
-
Fyldt svinemørbrad
-
Hjemmelavede hotdogs
-
Ristede løg
-
Pølsehorn
-
Hjemmelavet chilimayonnaise
-
Tomatsalat med avokado og feta
-
Mornaysauce
-
Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa
-
Hjemmelavede fiskefrikadeller
-
Chiavaffel med ost, ruccola og parmaskinke
-
Kålsalat med kylling og peanuts
-
Kylling i cremet peanut butter sauce
-
Dybstegte rejer
-
Cremet pastaret med kødboller, champignon og chili
-
Lakseruller med avocadocreme
-
Moussaka
-
Blomkålspizza
-
Pandebrød
-
Spinatvafler med røget laks og avokado
-
Kålsalat med appelsin
-
Hotdog uden brød
-
Risotto med rester af andestegen