Årstidens opskrifter
-
Cremet one pot pasta med squash, champignon og ærter
-
Grillet ørred med nye kartofler, urtecreme og grillede asparges
-
Små mazarinkager med rabarber, vaniljecreme og marengs
-
Cremet pastaret med blomkålssauce og svampe
-
Salat med røget laks, dild og syltede rødløg
-
Chokoladetrøfler med Baileys
-
Bøf Stroganoff
-
Hønsekødssuppe
-
Mørbradbøffer med bløde løg og svampe a la creme
-
Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing
-
Vegetarisk svampebourguignon
-
Panang karry med kylling (Panang Gai)
-
Karry kartoffelsalat med tomat og kapers
-
Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller
-
Iskaffe
-
Mojito ispinde
-
Hindbærmojito
-
Oksehaler i rødvin med kartoffelmos og sprøde rodfrugter
-
Spinatsalat med avokado, jordbær og honningristede valnødder
-
Svinemørbrad i karrysauce
-
Grydestegt vildand/gråand
-
Waldorfsalat
-
Laks med porrer, dild og cremet mascarpone
-
Sommerlig rissalat
-
Grillede grønne asparges med bacon
-
Svensk pølseret
-
Vegetar curry med kokosmælk og kikærter
-
Ølbraiserede svinekæber
-
Svampesauce
-
Tomatsalat med avokado og feta
-
Pavlova med laktosefri Carte d'or is og friske jordbær
-
Påskeæg med skovbærmarcipan
-
Påskeæg med marcipan og hindbærganache
-
Kylling i cremet peanut butter sauce
-
Moussaka
-
Wok med kylling, rød karry og nudler
-
Brownie med skumfiduser og peanuts
-
Hjemmelavet kakaopulver til varm kakao
-
Pastasalat med karrydressing
-
Karamelliseret brownie
-
Brombærcrumble
-
Hyldebærsuppe