Verdenskøkkener
-
Eksotisk kylling i karry
-
Hjemmelavet Cordon Bleu
-
Lækker og cremet hummus
-
Lasagne
-
Kødboller med mozzarella
-
Bechamélsauce
-
Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
-
Laks i cremet rød karrysauce
-
Tom Kha Gai - Thai Suppe
-
Hjemmelavede tortilla wraps
-
Kylling i karry med lækker topping - ristaffel
-
Gryderet med hvide bønner og svinekød
-
Mexicansk Tortillalasagne
-
Lasagne med torsk og pesto
-
Asiatisk inspireret nudelsalat
-
Røde linser i kokos/tomatsauce med kylling
-
Indisk kyllingefilet med champignon og ris
-
Burritos med kylling og koriander-lime ris
-
Lækker thairet med svinekød
-
Fyldte pastashells med oksekød
-
Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)
-
Risotto med ærter og grønne asparges
-
Thaikødboller i kokosmælk og rød karry
-
Kylling i karry med æbler og ærter
-
Oksekødsstrimler i wok med kokosmælk
-
Sprøde fiskepakker med ris og ærtepure
-
Hjemmelavet Ravioli med spinat og ricotta
-
Lasagne med kylling, grøntsager og hytteost
-
Wok med oksekød og chilinudler
-
Lasagneruller med kylling og spinat
-
Cannelloni med spinat og ricotta
-
Spaghetti & meatballs
-
Lækker kyllingelasagne
-
Hjemmelavet sushi - maki og uramaki
-
Tabouleh salat
-
Vietnamesiske forårsruller (rispapir)
-
Gratineret fisk i tomatsauce med pasta al limone
-
Jambalaya - skøn risret
-
Eksotisk kyllingegryde
-
Burritos
-
Lasagneruller
-
Forårsruller med kylling, spinat og feta